Video: Galatasarayn harjoituksissa ennen derbyä aivan uskomaton tunnelma – 30 000 fania ja soihtumeri

Tänään pelataan yksi maailman kuumimmista otteluista, kun turkkilaiset Galatasaray ja Fenerbahce kohtaavat Intercontinental Derbyssä. Ottelun merkityksen faneille voi aistia näistä kuvista ja videoista, jotka ovat Galatasarayn valmistavista harjoituksista ennen derbyä. Lähemmäs 30 000 fania oli saapunut paikalle harjoituksiin ja he laittoivat sellaisen shown pystyyn, että Galatasarayn pelaajat saivat kokea elämänsä upeimmat harjoitukset.

Stadionilla laulut raikuivat ja katsomossa oli valtava liekkimeri, kun fanit olivat tuoneet soihtuja katsomoon. Seuran virallisella twitter-tilillä soihtujen käyttöä ei kritisoitu, pikemminkin arvostettiin, kuten alla olevasta twiitistä näkee. Twiitin alla olevasta videosta näet tunnelmia stadionilta fanien kuvaamana.

 

https://www.youtube.com/watch?v=CjDXq7mS6tA

Tuoreimmat

Kärpät lainaa Janne Kuokkasen New Jersey Devilsistä

Janne Kuokkanen, 22, vahvistaa Kärppien hyökkäystä marraskuun maaottelutaukoon saakka. Kuokkanen on NHL-seura New Jersey Devilsin sopimuspelaaja. Lue lisää.

NHL 21 -pelin virallinen pelitraileri – ilmaveivejä ja Kucherov-kikkoja

NHL 21 julkaistaan PS4:lle ja Xboxille 16. lokakuuta. Pelin voi ennakkotilata EA Sportsin nettisivuilta.

Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille – KuPS saa seurahistoriansa suurimman korvauksen

Kuopion Palloseuran laitahyökkääjä Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille. Savon Sanomien tietojen mukaan Niskasen uusi seura on Saksan 3. Bundesliigassa pelaava Ingolstadt.

Video: Armand Duplantis hyppäsi seiväshypyn ME:n!

20-vuotias ruotsalainen seiväshyppääjä Armand Duplantis ylitti Rooman seiväshyppykisassa 615. Tulos on ulkoratojen uusi maailmanennätys.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.