Video: Galatasarayn ikääntynyt fani antoi tuolille kyytiä, kun pelaaja missasi avopaikan loppuminuuteilla Derbyssä

Galatasaray ja Fenerbahcen välinen Intercontinental Derby on yksi maailman kuumimmista otteluista ja pelkästään Galatasarayn valmistavia harjoituksia oli katsomassa lähes 30 000 katsojaa. Ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin, mutta ottelu ei jättänyt ainakaan Galatasarayn faneja kylmäksi.

Galatasarayn Tolga Ciğercillä oli mahdollisuus johdattaa joukkueensa voittoon ottelun 94. peliminuutilla, mutta hän ei onnistunut viimeistelemään palloa maaliin ja se oli tälle iäkkäälle Galatasarayn fanille liikaa. Elämää nähnyt ja kokenut mies otti tuolin käteensä ja antoi sille kyytiä ja teki siitä istumiskelvottoman, jonka jälkeen vaimo tuli paikalle ja antoi miehen kuulla kunniansa.

Katso tältä videolta, kun tuoli saa kyytiä ja mies kuulla kunniansa. Alemmalta videolta näet ottelun kohokohdat.

https://www.youtube.com/watch?v=Bix4mv0fRGQ

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.