Video: Giannis Antetokounmpon MVP-puhe

Koripallo | Video: Giannis Antetokounmpon MVP-puhe - Giannis Antetokounmpon kausi on ollut lähes täydellinen. NBA:n Runkosarjassa käytännössä kaikkia pelipaikkoja pelannut

Giannis Antetokounmpon kausi on ollut lähes täydellinen. NBA:n Runkosarjassa käytännössä kaikkia pelipaikkoja pelannut ”The Greek Freak” nakutti 27.7 pistettä per ottelu, tarjoili 5.9 syöttöä, otti 12.5 levypalloa ja torjui 2.8 heittoa. Nämä ovat jäätävän kovia tilastoja vasta 24-vuotiaalta pelaajalta. MVP-palkinnon hän pokkasi ennen Houston Rocketsin James Hardenia ja OKC Thunderin Paul Georgea.

Myös joukkueena kausi oli loistava. Mies johdatti seuransa Milwaukee Bucksin koko NBA-runkosarjan parhaaksi joukkueeksi (60-22), mutta itäisen konfressin finaalisarjassa tuleva mestari Toronto Raptors oli liian kova pala purtavaksi. Tämä oli silti erinomainen osoitus Bucksin kehityksestä, sillä seura on vuosikymmenten ajan ollut sarjan heikoimpia tai keskikastissa.

Antetokounmpon valinta koko sarjan MVP-pelaajaksi oli myös upea tarina pojasta, joka koski ensimmäisen kerran koripalloon 12-vuotiaana. Mahtavat lahjat lajille ja väsymätön asenne ovat nostaneet kreikkalaisen koko NBA:n dominoivaksi pelaajaksi, joka tulee varmasti hallitsemaan sarjaa vuosikausien ajan.

Katso tästä tunteikkaan Giannis Antetokounmpon MVP-puhe. Mikäli video ei toimi, niin katso se tästä.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.