Video: Giannis Antetokounmpon MVP-puhe

Koripallo | Video: Giannis Antetokounmpon MVP-puhe - Giannis Antetokounmpon kausi on ollut lähes täydellinen. NBA:n Runkosarjassa käytännössä kaikkia pelipaikkoja pelannut

Giannis Antetokounmpon kausi on ollut lähes täydellinen. NBA:n Runkosarjassa käytännössä kaikkia pelipaikkoja pelannut ”The Greek Freak” nakutti 27.7 pistettä per ottelu, tarjoili 5.9 syöttöä, otti 12.5 levypalloa ja torjui 2.8 heittoa. Nämä ovat jäätävän kovia tilastoja vasta 24-vuotiaalta pelaajalta. MVP-palkinnon hän pokkasi ennen Houston Rocketsin James Hardenia ja OKC Thunderin Paul Georgea.

Myös joukkueena kausi oli loistava. Mies johdatti seuransa Milwaukee Bucksin koko NBA-runkosarjan parhaaksi joukkueeksi (60-22), mutta itäisen konfressin finaalisarjassa tuleva mestari Toronto Raptors oli liian kova pala purtavaksi. Tämä oli silti erinomainen osoitus Bucksin kehityksestä, sillä seura on vuosikymmenten ajan ollut sarjan heikoimpia tai keskikastissa.

Antetokounmpon valinta koko sarjan MVP-pelaajaksi oli myös upea tarina pojasta, joka koski ensimmäisen kerran koripalloon 12-vuotiaana. Mahtavat lahjat lajille ja väsymätön asenne ovat nostaneet kreikkalaisen koko NBA:n dominoivaksi pelaajaksi, joka tulee varmasti hallitsemaan sarjaa vuosikausien ajan.

Katso tästä tunteikkaan Giannis Antetokounmpon MVP-puhe. Mikäli video ei toimi, niin katso se tästä.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.