Video: Guti – Mies, jonka syötöt olivat silkkaa taidetta

Nykyisin Besiktasin apulaisvalmentajana toimiva Guti tuli urallaan tunnetuksi siitä, että hän löytäisi syötöllään vaikka Nooan Arkin, jos haluaisi. Uransa aikana Real Madridissa ja Besiktasissa pelannut Guti lopetti pelaajauransa vuonna 2011 Besiktasin riveissä. Espanjan maajoukkueessa Guti esiintyi 14 kertaa, joissa syntyi kolme maalia.

Tästä pääset ihailemaan Gutin syöttöjä. Todella upeita syöttöjä, joiden jälkeen huomaa ihmettelevänsä, että miten hän onnistui tuonkin näkemään.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.