Video: HJK murskasi VPS:n 5-0 – katso ottelun maalikooste

Veikkausliiga | Video: HJK murskasi VPS:n 5-0 - katso ottelun maalikooste - Veikkausliigaa johtava HJK ei jättänyt maanantaina Helsingissä vierailleelle Vaasan Palloseuralle mitään mahdollisuuksia, kun se jyräsi murskaavaan 5-0 voittoon.

Veikkausliigaa johtava HJK ei jättänyt maanantaina Helsingissä vierailleelle Vaasan Palloseuralle mitään mahdollisuuksia, kun se jyräsi murskaavaan 5-0 voittoon.

Maalintekijöinä kunnostautuivat Daniel O’Shaughnessy, kaksi maalia iskenyt Evans Mensah sekä lisäajalla osunut Roni Peiponen. HJK:n 4-0-johtomaali merkittiin VPS:n omaksi maaliksi.

HJK saa kiittää voitostaan osaksi myös VPS:n ja Viron maajoukkuemaalivahti Marko Meeritsiä, joka hörppäsi varsinkin Mensahin tekemän 2-0 maalin pienestä kulmasta. HJK oli tilastojen valossa suorastaan ylivoimainen, sillä VPS sai koko ottelussa ainoastaan yhden laukauksen kohti maalia.

Voiton myötä sarjan piikkipaikalla oleva HJK kasvatti eroa toisena olevaan RoPSiin nyt yhdeksään pisteeseen. Rovaniemeläisillä on tosin kaksi ottelua vähemmän pelattuna.

Veikkausliiga / tulokset 25.6.2018
HJK – VPS 5-0
FC Lahti – KuPS 1-0
IFK Mariehamn – PS Kemi 2-1

Katso HJK-VPS ottelun huippuhetket:

Katso FC Lahti-KuPS ottelun huippuhetket:

Katso IFK Mariehamn-PS Kemi ottelun huippuhetket:

Veikkausliiga jatkuu tänään kolmella ottelulla. FC Inter saa vieraaksi FC Hongan, sarjajumbo TPS haastaa RoPS:n ja SJK kohtaa Ilveksen.
Neljän ottelun tappiottomassa putkessa kulkeva liiganousija FC Honka on noussut sarjataulukossa jo viidenneksi. FC Honka saa Coolbetilta vierasvoitolleen kertoimen 2,80. FC Inter on voittanut vain yhden kuudesta kotiottelustaan, joten espoolaisten vierasvoittoa kannattaa kokeilla ainakin pienellä summalla.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.