Video: Honka-hyökkääjä Borjas Martinilta upea kaukolaukausmaali Interiä vastaan

Jalkapallo | Video: Honka-hyökkääjä Borjas Martinilta upea kaukolaukausmaali Interiä vastaan - Veikkausliigassa pelattiin lauantaina kaksi ottelua. TPS ja RoPS pelasivat Turussa maalittoman tasapelin ja FC Honka sekä FC Inter pelasivat Tapiolan urheilupuistossa 2-2 tasapelin.

Veikkausliigassa pelattiin lauantaina kaksi ottelua. TPS ja RoPS pelasivat Turussa maalittoman tasapelin ja FC Honka sekä FC Inter pelasivat Tapiolan urheilupuistossa 2-2 tasapelin.

Ottelussa nähtiin yksi tämän kauden hienoimmista osumista tähän mennessä, kun Honka-hyökkääjä Borjas Martin yllätti Inter-maalivahti Henrik Moisanderin todella tyylikkäällä kaukolaukauksella. Maali oli 30-vuotiaalle espanjalaishyökkääjälle kauden ja uran ensimmäinen Veikkausliigassa.

FC Inter onnistui raapimaan Espoosta yhden sarjapisteen, kun Mika Ojala tasoitti ottelun loppulukemat 2-2:een illan toisella ja kauden kolmannella liigamaalillaan. Hongan 2-1-johtomaalin teki Nemanja Obradovic, jolle maali oli niin ikään ensimmäinen Veikkausliigassa.

Honka metsästää vielä liigakauden avausvoittoaan. Espoolaisten neljästä ensimmäisestä ottelusta kolme on päättynyt tasapeliin, jonka lisäksi Honka kärsi 2-0 vierastappion SJK:lle. Interillä on viidestä ottelusta yksi voitto, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota.

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.