Video: Honka-hyökkääjä Borjas Martinilta upea kaukolaukausmaali Interiä vastaan

Jalkapallo | Video: Honka-hyökkääjä Borjas Martinilta upea kaukolaukausmaali Interiä vastaan - Veikkausliigassa pelattiin lauantaina kaksi ottelua. TPS ja RoPS pelasivat Turussa maalittoman tasapelin ja FC Honka sekä FC Inter pelasivat Tapiolan urheilupuistossa 2-2 tasapelin.

Veikkausliigassa pelattiin lauantaina kaksi ottelua. TPS ja RoPS pelasivat Turussa maalittoman tasapelin ja FC Honka sekä FC Inter pelasivat Tapiolan urheilupuistossa 2-2 tasapelin.

Ottelussa nähtiin yksi tämän kauden hienoimmista osumista tähän mennessä, kun Honka-hyökkääjä Borjas Martin yllätti Inter-maalivahti Henrik Moisanderin todella tyylikkäällä kaukolaukauksella. Maali oli 30-vuotiaalle espanjalaishyökkääjälle kauden ja uran ensimmäinen Veikkausliigassa.

FC Inter onnistui raapimaan Espoosta yhden sarjapisteen, kun Mika Ojala tasoitti ottelun loppulukemat 2-2:een illan toisella ja kauden kolmannella liigamaalillaan. Hongan 2-1-johtomaalin teki Nemanja Obradovic, jolle maali oli niin ikään ensimmäinen Veikkausliigassa.

Honka metsästää vielä liigakauden avausvoittoaan. Espoolaisten neljästä ensimmäisestä ottelusta kolme on päättynyt tasapeliin, jonka lisäksi Honka kärsi 2-0 vierastappion SJK:lle. Interillä on viidestä ottelusta yksi voitto, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.