Video: Honka-hyökkääjä Borjas Martinilta upea kaukolaukausmaali Interiä vastaan

Jalkapallo | Video: Honka-hyökkääjä Borjas Martinilta upea kaukolaukausmaali Interiä vastaan - Veikkausliigassa pelattiin lauantaina kaksi ottelua. TPS ja RoPS pelasivat Turussa maalittoman tasapelin ja FC Honka sekä FC Inter pelasivat Tapiolan urheilupuistossa 2-2 tasapelin.

Veikkausliigassa pelattiin lauantaina kaksi ottelua. TPS ja RoPS pelasivat Turussa maalittoman tasapelin ja FC Honka sekä FC Inter pelasivat Tapiolan urheilupuistossa 2-2 tasapelin.

Ottelussa nähtiin yksi tämän kauden hienoimmista osumista tähän mennessä, kun Honka-hyökkääjä Borjas Martin yllätti Inter-maalivahti Henrik Moisanderin todella tyylikkäällä kaukolaukauksella. Maali oli 30-vuotiaalle espanjalaishyökkääjälle kauden ja uran ensimmäinen Veikkausliigassa.

FC Inter onnistui raapimaan Espoosta yhden sarjapisteen, kun Mika Ojala tasoitti ottelun loppulukemat 2-2:een illan toisella ja kauden kolmannella liigamaalillaan. Hongan 2-1-johtomaalin teki Nemanja Obradovic, jolle maali oli niin ikään ensimmäinen Veikkausliigassa.

Honka metsästää vielä liigakauden avausvoittoaan. Espoolaisten neljästä ensimmäisestä ottelusta kolme on päättynyt tasapeliin, jonka lisäksi Honka kärsi 2-0 vierastappion SJK:lle. Interillä on viidestä ottelusta yksi voitto, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota.

Tuoreimmat

Video: Upeimmat hetket El Clásicossa

Real Madridin ja Barcelonan välinen El Clásico on tarjonnut vuosien varrella unohtumattomia hetkiä.

Katso minidokumentti yhdestä maailman suurimmasta ottelusta – El Clásico

El Clasico kerää TV-vastaanottimien ääreen satoja miljoonia katsojia.

Futislegenda Ronaldinho tänään 41 vuotta

Jalkapallolegenda Ronaldo de Assis Moreira, alias Ronaldinho tai Ronaldinho Gaúcho, täyttää tänään 41 vuotta. Porto Alegresta...

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.