Video: Jalkapalloammattilaisuudesta haaveileva Usain Bolt teki kaksi maalia harjoitusottelussa

Jalkapallo | Video: Jalkapalloammattilaisuudesta haaveileva Usain Bolt teki kaksi maalia harjoitusottelussa - Jalkapalloammattilaisuudesta haaveileva entinen pikajuoksutähti Usain Bolt salamoi viime perjantaina jalkapalloviheriöllä, kun hän teki kaksi maalia harjoitusottelussa Australian A-liigassa pelaavan Central Coast Marinersin paidassa.

Jalkapalloammattilaisuudesta haaveileva entinen pikajuoksutähti Usain Bolt salamoi viime perjantaina jalkapalloviheriöllä, kun hän teki kaksi maalia harjoitusottelussa Australian A-liigassa pelaavan Central Coast Marinersin paidassa.

Maalit olivat Boltin ensimmäiset ammattilaistasolla. Bolt on ollut koeajalla A-liigaseura Marinersissa elokuusta lähtien.

Mariners voitti Sydneyssä pelatussa harjoitusottelussa Macarthur South West Unitedin lukemin 4–0. Avauskokoonpanoon merkitty Bolt pelasi ottelussa 75 minuuttia.

Boltin ensimmäinen osuma syntyi 55. peliminuutilla, kun hän laukoi pallon tarkasti etukulmasta sisään. Toinen osuma nähtiin noin vartti myöhemmin ja se oli melkoinen lahja vastustajan maalivahdilta sekä puolustukselta.

”Maalin tekeminen heti ensimmäisessä ottelussa tuntui hyvältä. Olen oppinut paljon ja kehittynyt nopeasti. Siltä minusta tuntuu”, Bolt kertoi ottelun jälkeen Australian Daily Telegraphille.

Fox Sportsin kommentaattorina toiminut entinen maalivahti Mark Bosnich kommentoi Boltin osumia ja peliesitystä kuitenkin maltillisesti maaleista huolimatta.

Omalla pelaajaurallaan mm. Manchester Unitedin ja Chelsean tolppien välissä nähty Bosnich totesi, että entisellä pikajuoksutähdellä ja maailmanennätysmiehellä on vielä valtavasti matkaa hyväksi jalkapalloilijaksi.

”Lievää kehitystä, jos näin halutaan sanoa, mutta hänen kosketuksensa palloon on yhä erittäin heikko.”

Katso Boltin maalit videolta.

https://www.youtube.com/watch?v=IJsCkJInZDI

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.