Video: Jose Mourinhon todella hauska tarina Mario Balotellista

Italialainen Mario Balotelli on parhaimmillaan loistava jalkapalloilija ja kyseessä on pelaaja, josta on monia tarinoita kerrottavaksi.

Manchester Unitedia nykyisin luotsaava valmentajavelho Jose Mourinho valmensi italialaista Interiä kaudet 2008-2010. Mourinhon aikakausi Interissä oli todella menestyksekäs, silä palkintokaappiin kertyi kaksi Italian pääsarjamestaruutta, Italian cupin ja Supercupin voitto sekä kirsikkana kakun päällä Mestarien liigan voitto.

Interissä kaudet 2007-2010 pelannut italialaishyökkääjä Mario Balotelli on jäänyt elävästi Jose Mourinhon mieleen. Mourinho kertoi vuonna 2014 CNN-kanavan haastattelussa erittäin hauskan tarinan Balotellista.

– Voisin kirjoittaa yli 200-sivuisen kirjan kahdesta vuodestani Interissä Marion kanssa. Kirja ei olisi draamaa vaan komediaa, Mourinho sanoo.

– Muistan, kun menimme menimme Kazaniin (Venäjälle) pelaamaan Mestarien liigaa. Siinä ottelussa kaikki hyökkääjäni olivat loukkaantuneina – Diego Milito ja Samuel Eto’oolivat sivussa. Olin pulassa ja Mario oli ainoa hyökkääjä. Hän sai 42. peliminuutilla keltaisen kortin.

Mourinho kertoi puhuneensa vartin puoliajan aikana 14 minuuttia ainoastaan Balotellille.

– Sanoin, etten voi vaihtaa sinua – minulla ei ole toista hyökkääjää. Älä koske kehenkään, pelaa vain palloa. Kun menetämme pallon, älä reagoi. Kun joku provosoi sinua, älä reagoi. Mario, ole kiltti, Mourinho kertoi sanoneensa.

Mitäs sitten kävikään? Katso haastattelu videolta ja ota selvää!

 

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.