Video: Juan Pablo Montoya kellotti maailmanennätysajan Bugatti Chironilla

Kausina 2002 ja 2003 F1-sarjassa kolmanneksi sijoittunut kolumbialainen Juan Pablo Montoya ajoi Bugatti Chironilla uuden maailmanennätyksen.

Maailman nopeimmaksi autoksi tituleerattu Chiron starttasi paikaltaan, saavutti 400 km/h vauhdin ja pysähtyi uudelleen 42 vain sekunnissa.

Totuuden nimissä on sanottava, että Bugatti Chironin ennätysajan jälkeen Koenigsegg Agera RS pääsi samaan suoritukseen lähes 10 sekuntia nopeammin. Montoyan suoritus oli kuitenkin tapahtumishetkellään kaikkien aikojen nopein.

Katso Montoyan ja Chironin saumaton yhteistyö tästä. Mikäli video ei toimi, niin katso se YouTubesta.

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.