Video: Juhamatti Aaltonen takoi paluupelissään tehot 0+4

SM-liiga | Video: Juhamatti Aaltonen takoi paluupelissään tehot 0+4 - Kärppien kanssa loppukauden mittaisen sopimuksen tehnyt ja edellisen pelinsä viime keväänä pelannut

Liigassa pelattiin tiistaina 24. marraskuuta kaksi ottelua. JYP sai vieraakseen Oulun Kärpät, ja Lukko kohtasi Raumalla pelatussa ottelussa KalPan. Kärpät haki kolme pistettä Jyväskylästä voittamalla JYPin 6-3 ja KalPa aiheutti Lukolle kauden ensimmäisen kotitappion voittamalla raumalaiset lukemin 4-3.

Yksi tiistai-illan mielenkiintoisimmista asioista oli kauden ensimmäisen Liiga-pelinsä pelanneen Juhamatti Aaltosen, 35, paluu kaukaloon. Kärppien kanssa loppukauden mittaisen sopimuksen tehnyt ja edellisen pelinsä viime keväänä pelannut ”Iin taikuri” oli vahvassa vireessä merkkauttamalla heti tehot 0+4.

– Nyt kyllä onnistui kaikki. Virtaa oli. Tieto oli, että ollaan kunnossa ja valmiina. Kaikki onnistui, vähän imartelee. Totta kai se on parempi alku kuin että vetää kymmenen peliä ja ei tule voittoa ja tulee tappioita, Aaltonen kertoi C Moren haastattelussa pelin jälkeen.

Katso JYP-Kärpät ottelun maalikooste. Alemmalta videolta voit katsoa Lukko-KalPa ottelun maalikoosteen.

Lukko – KalPa 3-4

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.