Video: Juraj Slafkovský sai kyynärpääiskustaan kuuden ottelun pelikiellon

Liigan kurinpitodelegaatio on määrännyt TPS:n 17-vuotiaalle slovakialaishyökkääjälle Juraj Slafkovskýlle kuuden ottelun pelikiellon 22.1.2022 Kärpät–TPS-ottelussa tapahtuneesta tilanteesta.

Kurinpitodelegaation päätöksessä kirjoitetaan, että Slafkovský taklaa/iskee kyynärpäällään Kärppien Jaakko Niskalaa Kärpät–TPS-ottelun peliajassa 22.56. Ottelussa tilanteesta tuomittiin Slafkovskýlle 5+20 minuutin rangaistus pään tai niskan/kaulan seudulle kohdistuvasta taklauksesta. Taklauksen kohteena ollut Niskala loukkaantui taklauksen seurauksena, eikä jatkanut pelaamista.

Tilannehuone on katsonut kyseisen tilanteen, ja päävideotuomari on asettanut teon edelleen kurinpitokäsittelyyn, koska päävideotuomarin näkemyksen mukaan tilanteesta tulisi määrätä Juraj Slafkovskýlle ottelurangaistus pään tai niskan alueelle kohdistuneesta taklauksesta (sääntö 48) taikka vaihtoehtoisesti väkivaltaisuudesta (sääntö 51).

Liigan kurinpitodelegaation päätöksen kokonaisuudessaan voit Liigan verkkosivuilta.

Ensimmäistä kauttaan Liigassa pelaava Slafkovský on tehnyt TPS:n paidassa 21 ottelussa tehot 1+3. Slafkovský on varattavissa NHL:ään kesän 2022 varaustilaisuudessa. Slovakian olympiajoukkueeseen Pekingiin valitulle taitavalla voimahyökkääjälle on ennustettu varausta ensimmäisen kierroksen kymmenen ensimmäisen pelaajan joukossa.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.