Video: Juventus tyrmäsi AC Milanin Italian cupin finaalissa

Jalkapallo | Video: Juventus tyrmäsi AC Milanin Italian cupin finaalissa - Juventus voitti keskiviikkona seurahistoriansa 13. cup-mestaruuden, kun se kaatoi Stadio Olimpicolla yli 66 000 katsojan edessä pelatussa loppuottelussa AC Milanin lukemin 4-0.

Juventus voitti keskiviikkona seurahistoriansa 13. cup-mestaruuden, kun se kaatoi Stadio Olimpicolla yli 66 000 katsojan edessä pelatussa loppuottelussa AC Milanin lukemin 4-0.

Ottelun kaikki maalit nähtiin toisella puoliajalla. Juventuksen maaleista vastasivat kahdesti osunut Medhi Benatia ja Douglas Costa. Juven neljäs osuma merkittiin AC Milan-hyökkääjä Nikola Kalinićin omaksi maaliksi.

Cup-mestaruus oli Juventukselle neljäs peräkkäinen.

Juventus johtaa Serie A:ta, kun jäljellä on kaksi ottelukierrosta. Toisena olevalla Napolilla on kuusi pistettä vähemmän, joten Juventuksella on mahdollisuus varmistaa mestaruus sunnuntaina vierasottelussa AS Romaa vastaan.

Jos Juventus pokkaa myös pääsarjan mestaruuden, tulee siitä historian ensimmäinen italialaisjoukkue, joka on voittanut tuplamestaruuden neljänä perättäisenä vuonna.

Katso Coppa Italian huippuhetket alta tai YouTubesta.

https://www.youtube.com/watch?v=m5QNeWAQrA8

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.