Video: Kaapo Kakon NHL-tulokaskauden kaikki maalit

Jääkiekko | Video: Kaapo Kakon NHL-tulokaskauden kaikki maalit - Kaapo Kakko teki tulokaskaudellaan NHL:ssä 10 maalia. Katso videokooste Kakon osumista.

Kesällä 2019 koko NHL:n varaustilaisuuden toisena pelaajana heti Jack Hughesin jälkeen varattu Kaapo Kakko lähti tulokaskauteensa suurilla odotuksilla. 19-vuotias suomalaishyökkääjä teki ensimmäisellä NHL-kaudellaan New York Rangersin paidassa 66 runkosarjaottelussa 10+13=23 tehopistettä. Pudotuspeleissä hän jäi kolmen pelin aikana ilman pisteitä.

Kakon peliaika väheni varsinkin loppukaudesta, ja tehopisteiden valossa hänen tulokaskautensa ”tarunhohtoisessa” oli ainakin median asettamiin odotuksiin nähden pettymys. Yksi syy Kakon loppukaudesta pienentyneeseen vastuuseen löytynee hänen tehotilastolukemasta: +/- tilasto oli rumasti 26 osumaa pakkasella.

– Huonoja pelejä tuli silloin tällöin. Rooli oli vähän pienempi kuin edellisillä kausilla. Tuli vähän penkilläkin istuskeltua. Tuli nähtyä kolmos- ja nelosketjujen rooli, mitä ei yleensä ole tullut. Se 8–10 minuutin peliaika ei ole ihan kovin hienoa, Kakko kertoi entisen seuransa TPS:n julkaisemassa podcastissa.

Kakon tulokaskausi 2019-2020 NHL:ssä tuotti 10 maalia. Katso kaikki maalit alla olevalta videolta.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä