Video: Kaapo Kakon NHL-tulokaskauden kaikki maalit

Jääkiekko | Video: Kaapo Kakon NHL-tulokaskauden kaikki maalit - Kaapo Kakko teki tulokaskaudellaan NHL:ssä 10 maalia. Katso videokooste Kakon osumista.

Kesällä 2019 koko NHL:n varaustilaisuuden toisena pelaajana heti Jack Hughesin jälkeen varattu Kaapo Kakko lähti tulokaskauteensa suurilla odotuksilla. 19-vuotias suomalaishyökkääjä teki ensimmäisellä NHL-kaudellaan New York Rangersin paidassa 66 runkosarjaottelussa 10+13=23 tehopistettä. Pudotuspeleissä hän jäi kolmen pelin aikana ilman pisteitä.

Kakon peliaika väheni varsinkin loppukaudesta, ja tehopisteiden valossa hänen tulokaskautensa ”tarunhohtoisessa” oli ainakin median asettamiin odotuksiin nähden pettymys. Yksi syy Kakon loppukaudesta pienentyneeseen vastuuseen löytynee hänen tehotilastolukemasta: +/- tilasto oli rumasti 26 osumaa pakkasella.

– Huonoja pelejä tuli silloin tällöin. Rooli oli vähän pienempi kuin edellisillä kausilla. Tuli vähän penkilläkin istuskeltua. Tuli nähtyä kolmos- ja nelosketjujen rooli, mitä ei yleensä ole tullut. Se 8–10 minuutin peliaika ei ole ihan kovin hienoa, Kakko kertoi entisen seuransa TPS:n julkaisemassa podcastissa.

Kakon tulokaskausi 2019-2020 NHL:ssä tuotti 10 maalia. Katso kaikki maalit alla olevalta videolta.

Tuoreimmat

Lue myös nämä