Video: Kaapo Kakon NHL-tulokaskauden kaikki maalit

Jääkiekko | Video: Kaapo Kakon NHL-tulokaskauden kaikki maalit - NHL-kausi 2019-2020 keskeytettiin maaliskuussa koronaviruksen takia, kun joukkueilla oli kymmenkunta runkosarjan ottelua jäljellä. NHL-kauden jatkuminen on yhä iso kysymysmerkki. Julkisuudessa on pyöritelty erilaisia vaihtoehtoja kauden pelaamiseksi loppuun. Ottelut saattavat esimerkiksi jatkua tyhjissä halleissa elokuussa ja tiivistetyllä aikataululla.

NHL-kausi 2019-2020 keskeytettiin maaliskuussa koronaviruksen takia, kun joukkueilla oli kymmenkunta runkosarjan ottelua jäljellä. NHL-kauden jatkuminen on yhä iso kysymysmerkki. Julkisuudessa on pyöritelty erilaisia vaihtoehtoja kauden pelaamiseksi loppuun. Ottelut saattavat esimerkiksi jatkua tyhjissä halleissa elokuussa ja tiivistetyllä aikataululla.

Viime kesänä koko varaustilaisuuden toisena pelaajana NHL:ään varattu Kaapo Kakko lähti tulokaskauteensa suurilla odotuksilla. Helmikuussa 19-vuotta täyttänyt suomalaishyökkääjä ehti tehdä New York Rangersin paidassa 66 runkosarjaottelussa 10+13=23 tehopistettä.

Kakon peliaika väheni varsinkin loppukaudesta, ja tehopisteiden valossa hänen tulokaskautensa ”tarunhohtoisessa” oli lievästi pettymys. Yksi syy Kakon pienentyneeseen vastuuseen löytynee hänen tehotilastolukemasta, joka oli melko rumasti 26 osumaa pakkasella.

– Huonoja pelejä tuli silloin tällöin. Rooli oli vähän pienempi kuin edellisillä kausilla. Tuli vähän penkilläkin istuskeltua. Tuli nähtyä kolmos- ja nelosketjujen rooli, mitä ei yleensä ole tullut. Se 8–10 minuutin peliaika ei ole ihan kovin hienoa, Kakko kertoi entisen seuransa TPS:n julkaisemassa podcastissa.

Kakon tulokaskausi NHL:ssä tuotti 10 maalia. Katso kaikki maalit alla olevalta videolta.

Tuoreimmat

Ykkönen: Gnistanille ja MuSa:lle liigakokemusta

Lähes kaksi vuotta loukkaantumisen takia pelaamatta ollut Masar Ömer siirtyy Ykkösen nousijajoukkue Gnistaniin ja 39 liigaottelua pelannut Fareed Sadat Musan Salamaan.

Veikkausliigan avauskierroksella tehtiin yhteensä 21 maalia

Veikkausliigan ensimmäisen ottelukierroksen kuudessa pelissä tehtiin yhteensä 21 maalia, eli ottelukohtainen maalikeskiarvo oli 3,5 osumaa.

Video: Teemu Selänne teki spagaatin suorassa TV-lähetyksessä

Jääkiekkolegenda Teemu Selänne teki vuonna 2018 Pyeongchangin talviolympialaisissa erikoisen tempun suorassa Eurosportin TV-lähetyksessä, kun hän hävisi aiemmin asetetun vedon.

Kärpiltä huippuhankinta – Libor Sulak siirtyy Ouluun

Oulun Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Libor Sulakin kanssa. Tsekkiläinen Sulak, 26, edusti viime kaudella KHL:n Severstal Cherepovetsia ja Liigan KooKoota.

Lue myös nämä