Video: Kaapo Kakon NHL-tulokaskauden kaikki maalit

Jääkiekko | Video: Kaapo Kakon NHL-tulokaskauden kaikki maalit - NHL-kausi 2019-2020 keskeytettiin maaliskuussa koronaviruksen takia, kun joukkueilla oli kymmenkunta runkosarjan ottelua jäljellä. NHL-kauden jatkuminen on yhä iso kysymysmerkki. Julkisuudessa on pyöritelty erilaisia vaihtoehtoja kauden pelaamiseksi loppuun. Ottelut saattavat esimerkiksi jatkua tyhjissä halleissa elokuussa ja tiivistetyllä aikataululla.

NHL-kausi 2019-2020 keskeytettiin maaliskuussa koronaviruksen takia, kun joukkueilla oli kymmenkunta runkosarjan ottelua jäljellä. NHL-kauden jatkuminen on yhä iso kysymysmerkki. Julkisuudessa on pyöritelty erilaisia vaihtoehtoja kauden pelaamiseksi loppuun. Ottelut saattavat esimerkiksi jatkua tyhjissä halleissa elokuussa ja tiivistetyllä aikataululla.

Viime kesänä koko varaustilaisuuden toisena pelaajana NHL:ään varattu Kaapo Kakko lähti tulokaskauteensa suurilla odotuksilla. Helmikuussa 19-vuotta täyttänyt suomalaishyökkääjä ehti tehdä New York Rangersin paidassa 66 runkosarjaottelussa 10+13=23 tehopistettä.

Kakon peliaika väheni varsinkin loppukaudesta, ja tehopisteiden valossa hänen tulokaskautensa ”tarunhohtoisessa” oli lievästi pettymys. Yksi syy Kakon pienentyneeseen vastuuseen löytynee hänen tehotilastolukemasta, joka oli melko rumasti 26 osumaa pakkasella.

– Huonoja pelejä tuli silloin tällöin. Rooli oli vähän pienempi kuin edellisillä kausilla. Tuli vähän penkilläkin istuskeltua. Tuli nähtyä kolmos- ja nelosketjujen rooli, mitä ei yleensä ole tullut. Se 8–10 minuutin peliaika ei ole ihan kovin hienoa, Kakko kertoi entisen seuransa TPS:n julkaisemassa podcastissa.

Kakon tulokaskausi NHL:ssä tuotti 10 maalia. Katso kaikki maalit alla olevalta videolta.

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä