Video: Katso kaikki jalkapallon MM-kisojen maalit tähän asti

Jalkapallon MM-kisojen loppu lähestyy kovaa vauhtia. Jäljellä on vielä neljä tiukkaa ottelua, joissa nähdään varmasti vauhtia ja upeita maaleja.

Yhteensä MM-kisoissa on nyt pelattu 60 ottelua ja maaleja näissä on tehty yhteensä 151 maalia. Näiden joukkoon on mahtunut useita omia maaleja, mutta myös silmiähiveleviä kauniita laukauksia, jotka on ollut mahdotonta torjua.

Seuraavissa otteluissa Ranska kohtaa Belgian tiistaina ja Englanti Kroatian keskiviikkona. Näiden otteluiden voittajat etenevät finaaliin, joka pelataan sunnuntaina ja häviäjät joutuvat tyytymään lauantaina pelattavaan pronssiotteluun.

Katso tästä lohkovaiheen maalit:

https://www.youtube.com/watch?v=JyRIGe6Xnqw

Katso tästä jatko-otteluiden maalit:

https://www.youtube.com/watch?v=oSVnWsyiF4I

Mitkä joukkueet etenevät finaaliin? Kuka voittaa pronssin?

Ensitalletusbonus – Talleta 10 €, pelaa 60 € TAI 200% 100€ asti:

Uusi asiakas saa valita haluamansa bonuksen. 200% 100€ asti maksibonuksen saa tekemällä 50 € talletuksen, jolloin pelitilille tulee 150 € pelattavaa. Katso lisää tästä linkistä.

Videotuomarivakuutus

Jos MM-kisojen Päivän Peliin lyömäsi maalintekijäveto olisi muuten osunut, mutta videotuomari hylkää maalin videotarkastuksen perusteella, Coolbet maksaa saamatta jääneet voitot sinulle silti jopa 500 € astiKatso lisää tästä linkistä.

Futisvisa

Tarjolla yhteen peliin per MM-kisojen pelipäivä, alkaen heti avajaispäivästä 14.6.

Voit veikata ilmaiseksi ottelun ensimmäisen puoliajan tapahtumia. Futisvisan kysymyksissä tiedustellaan esim. pallonhallintaa, kumpi saa enemmän kulmapotkuja jne. Jos vähintään 4/5 veikkauksista menee oikein, saa pelaaja 10€ live-vedon saman ottelun toiselle puoliajalle. Katso lisää tästä linkistä.

Coolbet league

Coolbet Leaguessa veikataan MM-kisojen otteluiden lopputuloksia ja täysin ilmaiseksi. Oikeista vastauksista saa pisteitä. Suomalaisten palkintopotissa 5500€. Katso lisää tästä linkistä.

BetCool

Kampanjassa haetaan parasta vedonlyöjää palautusprosentin perusteella. Palkintopotissa on 6000 €. Katso lisää tästä linkistä.

MM-kisojen kampanjat

Tästä linkistä löytyy kaikki kisakampanjat ja NIITÄ ON PALJON!

 

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.