Video: Katso vuoden 2018 jalkapallon MM-kisojen kaikki 169 maalia

Jalkapallo | Video: Katso vuoden 2018 jalkapallon MM-kisojen kaikki 169 maalia - Koronaviruspandemia on vaikuttanut koko urheilumaailmaan dramaattisella tavalla. Lähes kaikki merkittävät palloilusarjat ovat tällä hetkellä tauolla. Poikkeuksen tähän tekevät kuitenkin mm. Venäjä ja Valko-Venäjä, joiden rajojen yli koronavirus ei näytä pääsevän.

Koronaviruspandemia on vaikuttanut koko urheilumaailmaan dramaattisella tavalla. Lähes kaikki merkittävät palloilusarjat ovat tällä hetkellä tauolla. Poikkeuksen tähän tekevät kuitenkin mm. Venäjä ja Valko-Venäjä, joiden rajojen yli koronavirus ei näytä pääsevän.

Koronaviruksen takia yksi isoimmista perutuista tapahtumista oli miesten jalkapallon EM-kisat, jotka siirtyivät pelattavaksi kesälle 2021. Suomen miesten jalkapallomaajoukkue selvitti viime marraskuussa historian ensimmäistä kertaa tiensä EM-kisoihin.

EM-kisahuuman eläminen Huuhkajien matkassa siirtyy vuodella, joten todella monen suomalaisen kesälomasuunnitelmat menivät kertaheitolla uusiksi. Onneksi myös karanteenin aikana voi elää ja hengittää jalkapalloa niin paljon kuin vain jaksaa internetistä katsoa.

Edelliset miesten jalkapallon arvokisat pelattiin vuonna 2018 Venäjällä, jolloin Ranska pääsi juhlimaan maailmanmestaruutta. Palaa tästä kahden vuoden takaisiin tunnelmiin ja katso Venäjän MM-kisojen kaikki 169 maalia!

Tuoreimmat

Our Dream – Story of the EURO2020 qualifiers – Tribuuttivideo Huuhkajille

Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät 11. kesäkuuta. Katso Urheilu247:n tekemä tribuuttivideo Huuhkajille!

Video: Upeimmat hetket El Clásicossa

Real Madridin ja Barcelonan välinen El Clásico on tarjonnut vuosien varrella unohtumattomia hetkiä.

Katso minidokumentti yhdestä maailman suurimmasta ottelusta – El Clásico

El Clasico kerää TV-vastaanottimien ääreen satoja miljoonia katsojia.

Futislegenda Ronaldinho tänään 41 vuotta

Jalkapallolegenda Ronaldo de Assis Moreira, alias Ronaldinho tai Ronaldinho Gaúcho, täyttää tänään 41 vuotta. Porto Alegresta...

Lue myös nämä