Video: Kenian ainoa jääkiekkojoukkue sai kovan NHL-vahvistuksen harjoitusotteluun

Keniassa on vain yksi jääkiekkojoukkue, joten heillä ei luonnollisesti ole vastustajia. He ovat tottuneet pelaamaan harjoituksissa vain keskenään hieman heikohkosti varustettuna.

Kanadalainen pikaruokaketju Tim Hortons päätti auttaa kenialaisia ja antaa heille heidän elämänsä upeimman kokemuksen. Yritys lennätti Kenian joukkueen Kanadaan ja antoi heille kunnon varusteet, sekä omat pelipaidat. Hetken tunteilun jälkeen joukkue sai uuden yllätyksen, kun NHL-supertähdistä Sidney Crosby ja Nathan MacKinnon astuivat koppiin sisään.

Kaksikko pelasivat kenialaisten kanssa kanadalaista joukkuetta vastaan ja olivat silminnähden onnellisia. Jääkiekko todella luo vahvoja tunteita.

Katso hyvänmielen video tästä:

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.