Video: Kenian ainoa jääkiekkojoukkue sai kovan NHL-vahvistuksen harjoitusotteluun

Keniassa on vain yksi jääkiekkojoukkue, joten heillä ei luonnollisesti ole vastustajia. He ovat tottuneet pelaamaan harjoituksissa vain keskenään hieman heikohkosti varustettuna.

Kanadalainen pikaruokaketju Tim Hortons päätti auttaa kenialaisia ja antaa heille heidän elämänsä upeimman kokemuksen. Yritys lennätti Kenian joukkueen Kanadaan ja antoi heille kunnon varusteet, sekä omat pelipaidat. Hetken tunteilun jälkeen joukkue sai uuden yllätyksen, kun NHL-supertähdistä Sidney Crosby ja Nathan MacKinnon astuivat koppiin sisään.

Kaksikko pelasivat kenialaisten kanssa kanadalaista joukkuetta vastaan ja olivat silminnähden onnellisia. Jääkiekko todella luo vahvoja tunteita.

Katso hyvänmielen video tästä:

Tuoreimmat

Winnipeg Jets lainaa Kristian Vesalaisen HPK:hon

HPK on solminut toistaiseksi voimassa olevan pelaajasopimuksen Kristian Vesalaisen kanssa.

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Arsenalista ja Manchester Unitedista tutun Danny Welbeckin ura jatkuu Valioliigassa

Danny Welbeck allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen Valioliigassa pelaavan Brightonin kanssa. Lue lisää ja katso Welbeckin TOP10-maalit.

Arizonan huippulupaus Barrett Hayton lainalle Ilvekseen

Viime kaudella Arizona Coyotesin NHL-joukkueeseen noussut Barrett Hayton on seuran ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2018 ja MM-kultaa voittaneen Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.