Video: Koripallon MM-karsintaottelussa nähtiin joukkotappelu

Koripallon MM-karsintaottelussa Australian ja Filippiinien välillä nähtiin todella erikoinen tilanne. Kun kolmatta neljännestä oli noin neljä minuuttia jäljellä lyö Filippiinien pelaaja australialaista kyynervarrellaan kurkkuun. Tämän kaaduttua maahan, tulee australalainen pelaaja sivusta ja lyö filippiiniläistä kyynärpäällä kasvoihin.

Iskusta kehkeytyi todella suuri joukkotappelu ja ottelu jouduttiin lopettamaan etuajassa. Ottelu päättyi Australian voittoon 53-89.

Katso miten joukkotappelu lähti käyntiin, sekä sen jälkeiset tilanteet videolta. Jos video ei toimi niin katso se tästä linkistä.

Tuoreimmat

Winnipeg Jets lainaa Kristian Vesalaisen HPK:hon

HPK on solminut toistaiseksi voimassa olevan pelaajasopimuksen Kristian Vesalaisen kanssa.

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Arsenalista ja Manchester Unitedista tutun Danny Welbeckin ura jatkuu Valioliigassa

Danny Welbeck allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen Valioliigassa pelaavan Brightonin kanssa. Lue lisää ja katso Welbeckin TOP10-maalit.

Arizonan huippulupaus Barrett Hayton lainalle Ilvekseen

Viime kaudella Arizona Coyotesin NHL-joukkueeseen noussut Barrett Hayton on seuran ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2018 ja MM-kultaa voittaneen Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.