Video: Kun urheilutoimittajat kyselevät tyhmiä kysymyksiä

Jalkapallo | Video: Kun urheilutoimittajat kyselevät tyhmiä kysymyksiä - Urheilutoimittajien tehtävänä on saada informaatiota lukijoilleen tai kuulijoilleen pelaajilta tai valmentajilta. Välillä kysymykset, tai niiden asettelut, menevät kuitenkin niin pieleen kuin mahdollista.

Urheilutoimittajien tehtävänä on saada informaatiota lukijoilleen tai kuulijoilleen pelaajilta tai valmentajilta. Välillä kysymykset, tai niiden asettelut, menevät kuitenkin niin pieleen kuin mahdollista.

Joko faktat eivät ole kunnossa tai haastattelijan ennakkoasenteet ovat selvästi nähtävissä kysymyksissä. On myös niitä toimittajia, jotka yrittävän väkisin saada jonkinlaisen kohuotsikon aikaiseksi. Tyhmiä kysymyksiä ovat myös ne, joihin tietää jo vastauksen ennen kysymistä.

Tällä videolla futistoimittajat kyselevät tyhmiä Sir Alex Fergusonilta, Zlatan Ibrahimovicilta, Jose Mourinholta, Bastian Schweinsteigerilta, sekä Jurgen Kloppilta.

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä