Video: Kun urheilutoimittajat kyselevät tyhmiä kysymyksiä

Jalkapallo | Video: Kun urheilutoimittajat kyselevät tyhmiä kysymyksiä - Urheilutoimittajien tehtävänä on saada informaatiota lukijoilleen tai kuulijoilleen pelaajilta tai valmentajilta. Välillä kysymykset, tai niiden asettelut, menevät kuitenkin niin pieleen kuin mahdollista.

Urheilutoimittajien tehtävänä on saada informaatiota lukijoilleen tai kuulijoilleen pelaajilta tai valmentajilta. Välillä kysymykset, tai niiden asettelut, menevät kuitenkin niin pieleen kuin mahdollista.

Joko faktat eivät ole kunnossa tai haastattelijan ennakkoasenteet ovat selvästi nähtävissä kysymyksissä. On myös niitä toimittajia, jotka yrittävän väkisin saada jonkinlaisen kohuotsikon aikaiseksi. Tyhmiä kysymyksiä ovat myös ne, joihin tietää jo vastauksen ennen kysymistä.

Tällä videolla futistoimittajat kyselevät tyhmiä Sir Alex Fergusonilta, Zlatan Ibrahimovicilta, Jose Mourinholta, Bastian Schweinsteigerilta, sekä Jurgen Kloppilta.

Tuoreimmat

Video: Upeimmat hetket El Clásicossa

Real Madridin ja Barcelonan välinen El Clásico on tarjonnut vuosien varrella unohtumattomia hetkiä.

Katso minidokumentti yhdestä maailman suurimmasta ottelusta – El Clásico

El Clasico kerää TV-vastaanottimien ääreen satoja miljoonia katsojia.

Futislegenda Ronaldinho tänään 41 vuotta

Jalkapallolegenda Ronaldo de Assis Moreira, alias Ronaldinho tai Ronaldinho Gaúcho, täyttää tänään 41 vuotta. Porto Alegresta...

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Lue myös nämä