Video: Kun urheilutoimittajat kyselevät tyhmiä kysymyksiä

Jalkapallo | Video: Kun urheilutoimittajat kyselevät tyhmiä kysymyksiä - Urheilutoimittajien tehtävänä on saada informaatiota lukijoilleen tai kuulijoilleen pelaajilta tai valmentajilta. Välillä kysymykset, tai niiden asettelut, menevät kuitenkin niin pieleen kuin mahdollista.

Urheilutoimittajien tehtävänä on saada informaatiota lukijoilleen tai kuulijoilleen pelaajilta tai valmentajilta. Välillä kysymykset, tai niiden asettelut, menevät kuitenkin niin pieleen kuin mahdollista.

Joko faktat eivät ole kunnossa tai haastattelijan ennakkoasenteet ovat selvästi nähtävissä kysymyksissä. On myös niitä toimittajia, jotka yrittävän väkisin saada jonkinlaisen kohuotsikon aikaiseksi. Tyhmiä kysymyksiä ovat myös ne, joihin tietää jo vastauksen ennen kysymistä.

Tällä videolla futistoimittajat kyselevät tyhmiä Sir Alex Fergusonilta, Zlatan Ibrahimovicilta, Jose Mourinholta, Bastian Schweinsteigerilta, sekä Jurgen Kloppilta.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä