Video: KuPS voitti norjalaisen Nest Sotran harjoitusottelussa – Petteri Pennaselta upea kaukolaukausmaali

Jalkapallo | Video: KuPS voitti norjalaisen Nest Sotran harjoitusottelussa - Petteri Pennaselta upea kaukolaukausmaali - Veikkausliigakauteen valmistautuva Kuopion Palloseura voitti tiistaina Turkissa pelatussa harjoitusottelussa norjalaisen Nest Sotran lukemin 1-0. Nest Sotra pelaa Norjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla OBOS-liigassa.
Kuva: Veikkausliiga.com

Veikkausliigakauteen valmistautuva Kuopion Palloseura voitti tiistaina Turkissa pelatussa harjoitusottelussa norjalaisen Nest Sotran lukemin 1-0. Nest Sotra pelaa Norjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla OBOS-liigassa.

Ottelun ainoasta maalista vastasi KuPS-kapteeni Petteri Pennanen, joka laukoi pallon maaliin komealla kaukolaukauksella.

KuPSin harjoitusleiri Belekin kaupungissa kestää yhteensä pari viikkoa. Tiistaina pelatun harjoitusottelun lisäksi KuPS kohtaa maanantaina 25.2. valkovenäläisen FC Shakhtar Soligorskin.

”Talvi on ollut hankala. Kovat cup-pelit ovat olleet meille hyviä tilaisuuksia: ne ovat eniten meitä kehittäneitä tapahtumia ja niistä me olemme saaneet eniten hyvää pelaajatietoa, paljon enemmän kuin tavallisista harjoituspeleistä. Nyt me pääsemme harjoittelemaan Turkkiin ja maaliskuussa pääsemme Savon Sanomat Areenan tekonurmelle, joten tilanne helpottaa toivottavasti paljon”, päävalmentaja Jani Honkavaara kertoi ennen käynnissä olevaa leiriä seuran verkkosivuilla.

Veikkausliigakauden alkuun on enää alle kaksi kuukautta aikaa ja Turkin-leiri käytetään mahdollisimman tarkasti hyödyksi.

”Me käytämme sen normaaliin valmistautumiseen ja treenaamme paljon. Me pääsemme Turkissa normaaliin päivärytmiin ja niin tapahtuu toivottavasti myös Suomessa takaisin palattuamme. Leirillä on valtava henkinen merkitys: me olemme paljon yhdessä, aikaa on ja meillä on mahdollisuus harjoitella hyvin ja paneutua pelillisiin asioihin. Arki on helpompaa”, päävalmentaja muistuttaa.

 

Tuoreimmat

Näin käy Veikkausliigassa – FC Inter, KuPS ja SJK haastavat HJK:n – sarjanousijoilla edessä vaikea kausi

Veikkausliigan kausi 2021 polkaistaan käyntiin lauantaina 24. huhtikuuta. Lue ennakko alkavasta kaudesta.

Our Dream – Story of the EURO2020 qualifiers – Tribuuttivideo Huuhkajille

Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät 11. kesäkuuta. Katso Urheilu247:n tekemä tribuuttivideo Huuhkajille!

Video: Upeimmat hetket El Clásicossa

Real Madridin ja Barcelonan välinen El Clásico on tarjonnut vuosien varrella unohtumattomia hetkiä.

Katso minidokumentti yhdestä maailman suurimmasta ottelusta – El Clásico

El Clasico kerää TV-vastaanottimien ääreen satoja miljoonia katsojia.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.