Video: LA Galaxyyn siirtyneen Zlatanin uran upeimmat maalit

Zlatan Ibrahimovic ilmoitti omalla vaatimattomalla tavallaan siirtymisestä LA Galaxyyn ja sen kunniaksi on syytä muistella ruotsalaishyökkääjä pelaajauran hienoimpia maaleja. Zlatan on tehnyt urallaan todella monia upeita maaleja ja pelkkä TOP 20-video ei läheskään riitä kuvailemaan kaikkia niitä kauniita maaleja.

Alla on kaksi videota, josta voit ihailla Zlatanin maaleja. Ylemmästä videosta näet 20 hienointa maalia ja alempi video on hieman laajempi kattaus hänen upeista maaleista vuosilta 1999-2014. Alemman videon katsominen on ehdottomasti suositeltavampaa, sillä siinä viimeistään tajuaa, kuinka uskomaton pelaaja Zlatan on.

20 hienointa maalia

70 hienointa maalia

Tuoreimmat

Kärpät lainaa Janne Kuokkasen New Jersey Devilsistä

Janne Kuokkanen, 22, vahvistaa Kärppien hyökkäystä marraskuun maaottelutaukoon saakka. Kuokkanen on NHL-seura New Jersey Devilsin sopimuspelaaja. Lue lisää.

NHL 21 -pelin virallinen pelitraileri – ilmaveivejä ja Kucherov-kikkoja

NHL 21 julkaistaan PS4:lle ja Xboxille 16. lokakuuta. Pelin voi ennakkotilata EA Sportsin nettisivuilta.

Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille – KuPS saa seurahistoriansa suurimman korvauksen

Kuopion Palloseuran laitahyökkääjä Ilmari Niskanen siirtyy ulkomaille. Savon Sanomien tietojen mukaan Niskasen uusi seura on Saksan 3. Bundesliigassa pelaava Ingolstadt.

Video: Armand Duplantis hyppäsi seiväshypyn ME:n!

20-vuotias ruotsalainen seiväshyppääjä Armand Duplantis ylitti Rooman seiväshyppykisassa 615. Tulos on ulkoratojen uusi maailmanennätys.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.