Video: LA Galaxyyn siirtyneen Zlatanin uran upeimmat maalit

Zlatan Ibrahimovic ilmoitti omalla vaatimattomalla tavallaan siirtymisestä LA Galaxyyn ja sen kunniaksi on syytä muistella ruotsalaishyökkääjä pelaajauran hienoimpia maaleja. Zlatan on tehnyt urallaan todella monia upeita maaleja ja pelkkä TOP 20-video ei läheskään riitä kuvailemaan kaikkia niitä kauniita maaleja.

Alla on kaksi videota, josta voit ihailla Zlatanin maaleja. Ylemmästä videosta näet 20 hienointa maalia ja alempi video on hieman laajempi kattaus hänen upeista maaleista vuosilta 1999-2014. Alemman videon katsominen on ehdottomasti suositeltavampaa, sillä siinä viimeistään tajuaa, kuinka uskomaton pelaaja Zlatan on.

20 hienointa maalia

70 hienointa maalia

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.