Video: Lukas Hradecky teki oman maalin: ”Olut maistuu tämän jälkeen hyvältä”

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen ykkösmaalivahti Lukas Hradecky teki lauantaina todella epäonnisen oman maalin, kun Hradeckyn edustama Leverkusen kohtasi vieraissa Bielefeldin.

Hradeckyn musta hetki nähtiin toisen puoliajan alussa, kun joukkuetoveri Daley Sinkgravenin syöttöä potkaisemaan lähtenyt Hradecky osui juuri ennen potkua pompanneeseen palloon epäpuhtaasti, ja peliväline vieri nololla tavalla omaan maaliin.

Leverkusen voitti pelin 2–1, joten Huuhkajien luottoveskari pystyi naureskelemaan tilanteelle varsin vapautuneesti heti pelin jälkeen.

– Tänään olen se idiootti. Kyllä ihmiset saavat välillä nauraakin, on siinä Youtube-klippejä ja meemejä kerrakseen. Joukkue ja Dragovic auttoivat tänään minua, ja kyllä olut maistuu tämän jälkeen hyvältä, Hradecky sanoi pelin jälkeen.

– Halusin potkaista pallon kauas, mutta mitä sitten sattuikaan, en tiedä. Yllätyin itsekin. Pallo varmaan kosketti vasenta jalkaani, ja kenttä oli myös hieman epätasainen. Kentänhoitaja taisi auttaa Bielefeldiä. Mutta oli se oma virheeni, ja saan kuulla vitsejä itsestäni seuraavien päivien aikana. Mutta voitimme, joten ei sillä väliä.

Leverkusenin 1–0-johtomaalin ottelussa tehnyt Leon Bailey tiivisti tilanteen osuvasti.

– Hän (Hradecky) on pelastanut meidät niin monesti. Tuollaista nyt vain voi sattua joskus.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.