Video: ManU-toppari Victor Lindelöf vieraili Manchester Stormin jääkiekkoharjoituksissa

Jalkapallo | Video: ManU-toppari Victor Lindelöf vieraili Manchester Stormin jääkiekkoharjoituksissa - Manchester Unitedin ruotsalaistoppari Victor Lindelöf vieraili Britannian pääsarjassa pelaavan jääkiekkoseura Manchester Stormin harjoituksissa.

Manchester Unitedin ruotsalaistoppari Victor Lindelöf vieraili Britannian pääsarjassa pelaavan jääkiekkoseura Manchester Stormin harjoituksissa.

Jääkiekko ei ole täysin tuntematon laji Lindelöfille, sillä hän kertoi MUTV:n haastattelussa pelanneensa jääkiekkoa paljon nuorempana. Se käy ilmi myös videomateriaalista.

– Aloitin jääkiekon pelaamisen nuorena. Myös kaksi veljeäni pelasivat Ruotsissa jääkiekkoa. Olin ihan hyvä, mutta jossain vaiheessa jalkapallo vei voiton. Siitä on pitkä aika, kun olen viimeksi ollut jäällä, joten katsotaan mitä tapahtuu, Lindelöf sanoi.

Lindelöf siirtyi Manchester Unitediin viime kesäkuussa Benficasta noin 35 miljoonan euron siirtosummalla.

Klikkaa yllä olevaa kuvaa ja katso videolta miten Lindelöf pärjäsi luistimet jalassa.

Tuoreimmat

Neljä mustaa hevosta toukokuun jääkiekon MM-kisoissa — mihin joukkueet voivat yltää?

Jääkiekkofanit odottavat kuumeisesti Latviassa toukokuun lopulla järjestettävien jääkiekon maailmanmestaruuskisojen alkamista. Kyseessä on järjestyksessään jo 85. kerta kun jääkiekkomaat asettuvat toisiaan vastaan kilpailemaan...

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.