Video: Messin kohokohdat Tottenhamia vastaan – Tämä mies ei mahtunut kolmen parhaan pelaajan joukkoon

Lionel Messi oli uskomattomassa vireessä Mestareiden Liigan ottelussa Tottenhamia vastaan. Barcelona voitti Tottenhamin 2-4, mutta ottelu olisi voinut päättyä huomattavasti suurempaan voittoon, mikäli Barcelona olisi viimeistellyt paremmin.

Tämän ottelun perusteella vaikuttaa täysin käsittämättömältä, että Lionel Messi ei mahtunut edes kolmen parhaan pelaajan joukkoon, joiden joukosta valittiin maailman paras pelaaja.

Katso videolta Messin huippuhetket Tottenham-ottelusta. Alemmalta videolta näet Messin kaikki pallokosketukset ottelusta Tottenhamia vastaan.

https://youtu.be/tjlenbh4VYA

https://m.youtube.com/watch?v=fYebnKjCvWI

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.