Video: Mike Tyson antaa säkille uskomatonta kyytiä vielä tänäkin päivänä

Mike Tyson oli kiistatta yksi kaikkien aikojen parhaimmista nyrkkeilijöistä. Tysonista tuli kaikkien aikojen nuorin raskaansarjan maailmanmestari vuonna 1986, kun hän voitti 20-vuotiaana Trevor Berbickin ja sai WBC:n mestaruusvyön itselleen.  Hän tuli tunnetuksi tyrmäyksistään ja ensimmäiset 19 ammattilaisotteluaan hän voitti tyrmäyksellä, joista 12 tuli ensimmäisessä erässä. Hän voitti urallaan 50 ottelua, joista 44 tyrmäyksellä ja hävisi vain kuusi ottelua.

Tältä videolta pääset näkemään, kun Mike Tyson lyö säkkiä vielä vanhanakin uskomattomalla voimalla. Jos lyönnit näyttävät 50-vuotiaana tuollaisilta, on ymmärrettävää, että ottelut hänen kulta-aikanaan päättyivät usein tyrmäyksellä.

 

Tuoreimmat

Veikkausliigan avauskierroksella tehtiin yhteensä 21 maalia

Veikkausliigan ensimmäisen ottelukierroksen kuudessa pelissä tehtiin yhteensä 21 maalia, eli ottelukohtainen maalikeskiarvo oli 3,5 osumaa.

Video: Teemu Selänne teki spagaatin suorassa TV-lähetyksessä

Jääkiekkolegenda Teemu Selänne teki vuonna 2018 Pyeongchangin talviolympialaisissa erikoisen tempun suorassa Eurosportin TV-lähetyksessä, kun hän hävisi aiemmin asetetun vedon.

Kärpiltä huippuhankinta – Libor Sulak siirtyy Ouluun

Oulun Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Libor Sulakin kanssa. Tsekkiläinen Sulak, 26, edusti viime kaudella KHL:n Severstal Cherepovetsia ja Liigan KooKoota.

Rallin MM-sarja jatkuu syyskuussa Virossa

Maaliskuussa tauolle jäänyt Rallin MM-sarja jatkuu alkuperäisen kisakalenterin ulkopuolisella osakilpailulla Virossa 4.–6. syyskuuta.

Lue myös nämä

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.