Video: Mike Tyson antaa säkille uskomatonta kyytiä vielä tänäkin päivänä

Mike Tyson oli kiistatta yksi kaikkien aikojen parhaimmista nyrkkeilijöistä. Tysonista tuli kaikkien aikojen nuorin raskaansarjan maailmanmestari vuonna 1986, kun hän voitti 20-vuotiaana Trevor Berbickin ja sai WBC:n mestaruusvyön itselleen.  Hän tuli tunnetuksi tyrmäyksistään ja ensimmäiset 19 ammattilaisotteluaan hän voitti tyrmäyksellä, joista 12 tuli ensimmäisessä erässä. Hän voitti urallaan 50 ottelua, joista 44 tyrmäyksellä ja hävisi vain kuusi ottelua.

Tältä videolta pääset näkemään, kun Mike Tyson lyö säkkiä vielä vanhanakin uskomattomalla voimalla. Jos lyönnit näyttävät 50-vuotiaana tuollaisilta, on ymmärrettävää, että ottelut hänen kulta-aikanaan päättyivät usein tyrmäyksellä.

 

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.