Video: Mike Tyson antaa säkille uskomatonta kyytiä vielä tänäkin päivänä

Mike Tyson oli kiistatta yksi kaikkien aikojen parhaimmista nyrkkeilijöistä. Tysonista tuli kaikkien aikojen nuorin raskaansarjan maailmanmestari vuonna 1986, kun hän voitti 20-vuotiaana Trevor Berbickin ja sai WBC:n mestaruusvyön itselleen.  Hän tuli tunnetuksi tyrmäyksistään ja ensimmäiset 19 ammattilaisotteluaan hän voitti tyrmäyksellä, joista 12 tuli ensimmäisessä erässä. Hän voitti urallaan 50 ottelua, joista 44 tyrmäyksellä ja hävisi vain kuusi ottelua.

Tältä videolta pääset näkemään, kun Mike Tyson lyö säkkiä vielä vanhanakin uskomattomalla voimalla. Jos lyönnit näyttävät 50-vuotiaana tuollaisilta, on ymmärrettävää, että ottelut hänen kulta-aikanaan päättyivät usein tyrmäyksellä.

 

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.