Video: Mikko Rantasen ja Sebastian Ahon pisteputket jatkuvat NHL:ssä

Jääkiekko | Video: Mikko Rantasen ja Sebastian Ahon pisteputket jatkuvat NHL:ssä - Colorado-hyökkääjä Mikko Rantanen ja Carolinassa pelaava Sebastian Aho ovat tällä hetkellä pysäyttämättömässä vireessä jääkiekkoliiga NHL:ssä. Kumpikin suomalaishyökkääjä on yltänyt pisteille kauden jokaisessa ottelussa, jonka ansiosta 21-vuotiaiden supertähtien pisteputki on venynyt nyt jo yhdeksän ottelun mittaiseksi.

Colorado-hyökkääjä Mikko Rantanen ja Carolinassa pelaava Sebastian Aho ovat tällä hetkellä pysäyttämättömässä vireessä jääkiekkoliiga NHL:ssä. Kumpikin suomalaishyökkääjä on yltänyt pisteille kauden jokaisessa ottelussa, jonka ansiosta 21-vuotiaiden supertähtien pisteputki on venynyt nyt jo yhdeksän ottelun mittaiseksi.

Viime yönä Rantanen teki Philadelphiaa vastaan kaksi maalia ja nousi NHL:n pistepörssin jaetulle kärkipaikalle Toronto-hyökkääjä Auston Matthewsin kanssa. Aho puolestaan nappasi syöttöpisteen Detroitia vastaan pelatussa ottelussa.

Rantanen on tehnyt yhdeksässä ottelussa tehot 4+12=16. NHL:n pistepörssissä neljäntenä kulkeva Aho on tehnyt yhdeksään otteluun 4+10=14 tehopistettä.

Rantanen ja Aho ovat tehneet nykyisellä pisteputkellaan jo uuden suomalaisennätyksen NHL:ssä. Edellinen suomalaispelaajien pisteputkiennätys oli Jari Kurrin ja Risto Siltasen nimissä, jotka tekivät omien uriensa aikana pisteitä parhaimmillaan seitsemässä ensimmäisessä ottelussa. Kurri pystyi tähän kaudella 1992-93 Los Angeles Kingsissä, Siltanen 1984-85 Hartford Whalersissa.

Aho tarvitsee Carolinan tehoputki-seuraennätykseen vielä kaksi ottelua lisää. Ennätys on kaudella 1984-85 peräti 11 ensimmäisessä ottelussa tehopisteille yltäneen Ron Francisin nimissä.

Colorado voitti Philadelphian lukemin 4-1. Rantanen teki Coloradon avausmaalin ja iski vielä loppulukemat tyhjiin. Katso ottelun maalikooste.

Carolina voitti Detroitin 3-1. Aho sai syöttöpisteen Carolinan toiseen osumaan. Detroit on voittanut kahdeksasta ensimmäisestä ottelustaan vain yhden. Katso ottelun maalikooste.

Tuoreimmat

Näin käy Veikkausliigassa – FC Inter, KuPS ja SJK haastavat HJK:n – sarjanousijoilla edessä vaikea kausi

Veikkausliigan kausi 2021 polkaistaan käyntiin lauantaina 24. huhtikuuta. Lue ennakko alkavasta kaudesta.

Our Dream – Story of the EURO2020 qualifiers – Tribuuttivideo Huuhkajille

Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät 11. kesäkuuta. Katso Urheilu247:n tekemä tribuuttivideo Huuhkajille!

Video: Upeimmat hetket El Clásicossa

Real Madridin ja Barcelonan välinen El Clásico on tarjonnut vuosien varrella unohtumattomia hetkiä.

Katso minidokumentti yhdestä maailman suurimmasta ottelusta – El Clásico

El Clasico kerää TV-vastaanottimien ääreen satoja miljoonia katsojia.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.