Video: Mikko Rantasen ja Sebastian Ahon pisteputket jatkuvat NHL:ssä

Jääkiekko | Video: Mikko Rantasen ja Sebastian Ahon pisteputket jatkuvat NHL:ssä - Colorado-hyökkääjä Mikko Rantanen ja Carolinassa pelaava Sebastian Aho ovat tällä hetkellä pysäyttämättömässä vireessä jääkiekkoliiga NHL:ssä. Kumpikin suomalaishyökkääjä on yltänyt pisteille kauden jokaisessa ottelussa, jonka ansiosta 21-vuotiaiden supertähtien pisteputki on venynyt nyt jo yhdeksän ottelun mittaiseksi.

Colorado-hyökkääjä Mikko Rantanen ja Carolinassa pelaava Sebastian Aho ovat tällä hetkellä pysäyttämättömässä vireessä jääkiekkoliiga NHL:ssä. Kumpikin suomalaishyökkääjä on yltänyt pisteille kauden jokaisessa ottelussa, jonka ansiosta 21-vuotiaiden supertähtien pisteputki on venynyt nyt jo yhdeksän ottelun mittaiseksi.

Viime yönä Rantanen teki Philadelphiaa vastaan kaksi maalia ja nousi NHL:n pistepörssin jaetulle kärkipaikalle Toronto-hyökkääjä Auston Matthewsin kanssa. Aho puolestaan nappasi syöttöpisteen Detroitia vastaan pelatussa ottelussa.

Rantanen on tehnyt yhdeksässä ottelussa tehot 4+12=16. NHL:n pistepörssissä neljäntenä kulkeva Aho on tehnyt yhdeksään otteluun 4+10=14 tehopistettä.

Rantanen ja Aho ovat tehneet nykyisellä pisteputkellaan jo uuden suomalaisennätyksen NHL:ssä. Edellinen suomalaispelaajien pisteputkiennätys oli Jari Kurrin ja Risto Siltasen nimissä, jotka tekivät omien uriensa aikana pisteitä parhaimmillaan seitsemässä ensimmäisessä ottelussa. Kurri pystyi tähän kaudella 1992-93 Los Angeles Kingsissä, Siltanen 1984-85 Hartford Whalersissa.

Aho tarvitsee Carolinan tehoputki-seuraennätykseen vielä kaksi ottelua lisää. Ennätys on kaudella 1984-85 peräti 11 ensimmäisessä ottelussa tehopisteille yltäneen Ron Francisin nimissä.

Colorado voitti Philadelphian lukemin 4-1. Rantanen teki Coloradon avausmaalin ja iski vielä loppulukemat tyhjiin. Katso ottelun maalikooste.

Carolina voitti Detroitin 3-1. Aho sai syöttöpisteen Carolinan toiseen osumaan. Detroit on voittanut kahdeksasta ensimmäisestä ottelustaan vain yhden. Katso ottelun maalikooste.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.