Video: Miltä näyttäisi, jos VAR olisi käytössä parisuhteessa?

Näissä MM-kisoissa VAR (Video Assistant Referee) on ollut ahkerasti käytössä ja se on tuonut lisää oikeudenmukaisuutta peleihin. Mutta miten VAR vaikuttaisi, jos se tuotaisiin mukaan parisuhteisiin, joissa on kyseenalaisia tilanteita?

Alla olevalta videolta pääset katsomaan hauskan videon, miten VAR toisi lisää oikeudenmukaisuutta parisuhteeseen.

Coolbetillä on vetokohteena illan Englanti – Kolumbia -otteluun tarjolla VAR-tarkastus. Jos ottelussa on VAR-tarkastus, se saa kertoimen 2,20. Mikäli ottelussa ei tule VAR-tarkastusta, se saa kertoimeksi 1,62.

https://www.youtube.com/watch?v=EqcxRK2_vO8

 

 

Tuoreimmat

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Arsenalista ja Manchester Unitedista tutun Danny Welbeckin ura jatkuu Valioliigassa

Danny Welbeck allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen Valioliigassa pelaavan Brightonin kanssa. Lue lisää ja katso Welbeckin TOP10-maalit.

Arizonan huippulupaus Barrett Hayton lainalle Ilvekseen

Viime kaudella Arizona Coyotesin NHL-joukkueeseen noussut Barrett Hayton on seuran ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2018 ja MM-kultaa voittaneen Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni.

Kimi Räikkösen kuolemattomat lausahdukset

Mitä Kimi oli tekemässä, kun Michael Schumacherille luovutettiin palkinto ennen tämän uran viimeistä kilpailua vuonna 2006?

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.