Video: Nämä maalit eivät unohdu – katso kooste legendaarisimmista maaleista

Jalkapallo | Video: Nämä maalit eivät unohdu - katso kooste legendaarisimmista maaleista - Jalkapallossa on päästy todistamaan historian saatossa toinen toistaan upeampia maaleja.

Jalkapallossa on päästy todistamaan historian saatossa toinen toistaan upeampia maaleja. Jokaisen vuoden hienoin maali palkitaan aina Puskas-palkinnolla, mutta kaikista hienoimman maalin valitseminen on täysin puhdas mielipide.

Ikonisimpien osumien arkkitehteja tällä reilut 11 minuuttia kestävällä videolla ovat mm. ”Jumalan käsi” -maalistaan tunnettu Diego Maradona, englantilainen Wayne Rooney, hollantilainen Robin van Persie sekä todellisena vapaapotkuspesialistina tunnettu brasilialainen Roberto Carlos.

Ota mukava asento ja katso videolta futishistorian hienoimpia maaleja:

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.