Video: Neymarilta tyylikäs maali paluuottelussa Kroatian verkkoon

Jalkapallo | Video: Neymarilta tyylikäs maali paluuottelussa Kroatian verkkoon - Kolme kuukautta loukkaantumisen takia sivussa ollut Neymar teki paluun viheriölle, kun Venäjällä pelattaviin MM-kisoihin valmistautuvat Brasilia ja Kroatia kohtasivat Englannissa Liverpoolin kotikentällä Anfieldilla pelatussa harjoitusmaaottelussa.

Kolme kuukautta loukkaantumisen takia sivussa ollut Neymar teki paluun viheriölle, kun Venäjällä pelattaviin MM-kisoihin valmistautuvat Brasilia ja Kroatia kohtasivat Englannissa Liverpoolin kotikentällä Anfieldilla pelatussa harjoitusmaaottelussa.

Brasilia voitti ottelun lukemin 2-0. Toiselle puoliajalle vaihdosta kentälle tullut Neymar avasi maalihanat ottelun 69. peliminuutilla upealla soolomaalilla. Jalkavammasta toipunut PSG-tähti peippasi Kroatian puolustajat kahville ja niittasi pelivälineen voimalla yläriman kautta verkkoon. Roberto Firmino iski ottelun loppulukemat 2-0:aan lisäajalla.

Osuma oli 26-vuotiaalle Neymarille maajoukkueuran 54:s. Hän on enää yhden maalin päässä Brasilian kaikkien aikojen kolmanneksi parhaasta maalintekijästä Romariosta. Sen jälkeen edellä maalilistalla ovat ainoastaan Pele ja Ronaldo.

MM-kisojen E-lohkossa Sveitsin, Costa Rican ja Serbian kanssa pelaavan Brasilian kerroin maailmanmestaruudelle on Coolbetin sivuilla 5,60. Neymarin maalipörssin voitolle annetaan puolestaan kertoimeksi 12,00.

Katso videolta Neymarin upea maali Kroatiaa vastaan. Alemmalta videolta näet Brasilia-Kroatia -ottelun kaikki maalit ja huippuhetket.

https://twitter.com/WorIdCupUpdates/status/1003299363639250946

https://www.youtube.com/watch?v=PuD4nFN91WM

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.