Video: NFL:stä vapaaottelijaksi siirtynyt Greg Hardy tyrmäsi vastustajansa välittömästi – Sai UFC-sopimuksen

Entinen NFL-ammattilainen Greg Hardy aloitti vahvasti ammattilaisuransa vapaaottelussa, kun hän tyrmäsi uransa ensimmäisessä ammattilaisottelussa vastustajansa Austen Lanen jo 57 sekunnin jälkeen. Lane on myös entinen NFL-ammattilainen ja tämä ottelu oli hänelle uransa viides ammattilaisena. Neljä aikaisempaa otteluaan Lane on onnistunut voittamaan.

Carolina Panthersissa ja Dallas Cowboysissa pelannut Hardy lopetti ammattilaisuransa amerikkalaisen jalkapallon parissa vuonna 2015. Amatööriuransa vapaaottelun parissa Hardy aloitti vuonna 2017 ja kerkesi otella kolme ottelua, jotka kaikki päättyivät hänen voittoonsa. Hardyn ensimmäinen ottelu ammattilaisena oli UFC:n uudessa Dana White’s Tuesday Night Contender- sarjassa.

Tyrmäyksen myötä Hardy allekirjoitti sopimuksen UFC:n kanssa, mutta kyse on ns. kehityssopimuksesta ja tarkoituksena on kartuttaa kokemusta ennen virallista UFC-debyyttiä.

Katso alla olevalta videolta Hardyn tyrmäys.

Tuoreimmat

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Arsenalista ja Manchester Unitedista tutun Danny Welbeckin ura jatkuu Valioliigassa

Danny Welbeck allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen Valioliigassa pelaavan Brightonin kanssa. Lue lisää ja katso Welbeckin TOP10-maalit.

Arizonan huippulupaus Barrett Hayton lainalle Ilvekseen

Viime kaudella Arizona Coyotesin NHL-joukkueeseen noussut Barrett Hayton on seuran ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2018 ja MM-kultaa voittaneen Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni.

Kimi Räikkösen kuolemattomat lausahdukset

Mitä Kimi oli tekemässä, kun Michael Schumacherille luovutettiin palkinto ennen tämän uran viimeistä kilpailua vuonna 2006?

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.