Video: NHL 19 julkaistaan syyskuussa – katso traileri

Jääkiekko | Video: NHL 19 julkaistaan syyskuussa - katso traileri - NHL 19 tarjoaa jälleen paljon uutta

NHL 19 tarjoaa jälleen paljon uutta

EA Sportsin tuottama ja julkaisema NHL-videopelisarja on yksi vuoden odotetuimmista konsolipeleistä. Uusin versio eli NHL 19 julkaistaan syyskuun 14. päivä PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Uusimman änärin kansikuvaan on valittu tällä kertaa Nashville Predatorsin tähtipuolustaja P.K. Subban.

NHL 19 pitää sisällään paljon uutta. Se on videopelisarjan ensimmäinen peli, jossa pelaajat pääsevät pelaamaan tavallisten kaukaloiden lisäksi wanhan liiton pihalätkää järven jäällä. Lisäksi pelattavuuteen on tehty jälleen hienosäätöjä ja varsinkin luisteluun on luvassa uusia jippoja.

Tässä infopaketti tulevasta änäristä, joka on jälleen kerran syksyn pakollisten ostosten listalla! Katso NHL 19 -pelin traileri alta. Muista osallistua Facebook-sivullamme kilpailuun, jossa voit voittaa uusimman pelin itsellesi!

UUDET OMINAISUUDET

Pelaa NHL 19 -pelissä ulkoilmakaukaloissa ja matkaa ulkojäiltä ammattilaiskaukaloihin uusissa ja peliin palaavissa pelitiloissa. Kilpaile yli 200 suurimman jääkiekkolegendan, joiden kärjessä on Wayne Gretzky, kanssa ja heitä vastaan. Koe huippuluokan uuden pelaamisteknologian tarjoama räjähtävä teränreunaluistelu, joka tarjoaa lisää kiihdytystä, nopeutta ja reagoivuutta.

ULKOILMAJÄÄKIEKKO WORLD OF CHEL -TILASSA

Hyppää ensimmäistä kertaa pelisarjan historiassa ulkojäälle ja kilpaile EA SPORTS Hockey League-, NHL THREES- ja Pelaa nyt -tiloissa sekä uusissa NHL ONES- ja Pro-Am-tiloissa. NHL ONES -tilassa sinä ja kaksi muuta pelaajaa kilpailette hurjassa 1 vs 1 vs 1 -kujanjuoksussa. Esittele taitojasi ja luovuuttasi ilman sääntöjä, ilman pelikatkoja ja ilman rajoja.

RPM TECH

RPM Techin tarjoama räjähtävä teränreunaluistelu mahdollistaa entistä paremman hallinnan sille, miten lisäät nopeutta käyttämällä terän reunaa ja ristikkäisyyttä. Aivan uusien animaatioiden ansiosta koeta entistä paremman reagoivuuden kiihdytyksessä, nopeassa luistelussa ja terävissä käännöksissä.

ILMAISE ITSEÄSI

Erotu muista jäällä käyttämällä 900 mukautusvaihtoehtoa aina autenttisista NHL-asuista ulkojääkiekon elämäntyylivaatteisiin joiltakin urheilun suurimmilta brändeiltä. Ilmaise itseäsi kattavammin kuin koskaan ennen käyttämällä tuoreiden ulkoasujen tuhansia yhdistelmiä. Pysy ajan tasalla uusimpien NHL 19 -uutisten suhteen, äläkä jää paitsi kohteista avatariasi varten.

LEGENDAT OVAT SAAPUNEET

Pelaa yli 200 jääkiekkolegendan kanssa tai heitä vastaan sadan vuoden NHL-historian ajalta ja rakenna unelmajoukkuettasi. Nykypäivän supertähdet pelaamassa menneiden kausien historiallisten hahmojen rinnalla on yhden jääkiekon määrittävä tekijä.

NHL™ 19 julkaistaan maailmanlaajuisesti perjantaina 14. syyskuuta PlayStation 4 -järjestelmälle ja Xbox One -konsolille. Voit ennakkotilata pelin EA Sportsin verkkosivuilta.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.