Video: NHL:n kovimmat taklaukset viime kaudelta

Moni jääkiekkofani on odottanut jo pitkään alkavaa NHL-kautta, kuten olemme mekin.

Koska NHL:n harjoitusotteluiden taso ei ole ollut niin lennokasta kuin varsinaisten runkosarjaotteluiden, olemme verestelleet muistoja viime kauden parhaimmilla hetkillä. Yksi videoista, joka on osunut useasti silmään on viime kauden parhaimmat taklaukset. Näitä on ollut mahtava katsoa ja samalla toivoo, että tulevalla kaudella taklaukset vain paranevat.

Katso osa viime kauden parhaimmista tööteistä. Tämän kun olet katsonut, on NHL-kauden aloitus taas aavistuksen lähempänä!

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.