Video: Niki Juuselan uskomaton eläytyminen Uruguay – Ghana -ottelun loppuhetkillä

Vuoden 2010 MM-kisojen jännittävimmät hetket koettiin puolivälierissä Uruguayn ja Ghanan välillä. Ghanalla oli kova painostus jatkoajan viimeisillä hetkillä ja pallo oli jo menossa maaliin, mutta Uruguayn Luis Suarez torjui pallon kädellään ja esti varman maalin syntymisen. Suarez sai tilanteesta punaisen kortin ja Ghana rangaistuspotkun, jota meni ampumaan Asamoah Gyan. Maali olisi vienyt Ghanan historiallisesti välieriin, mutta Gyan epäonnistui vedossaan ja ottelu siirtyi rangaistuspotkukilpailuun. Uruguay lopulta voitti ottelun rangaistupotkukilpailussa ja eteni välieriin.

Uruguay kohtaa perjantaina Venäjän MM-kisojen puolivälierissä Ranskan. Uruguay tiputti neljännesvälierässä Portugalin ja Ranska Argentiinan. Molemmat joukkueet joutuivat ensimmäisen kerran testiin tässä turnauksessa vasta neljännesvälierässä ja he onnistuivat voittamaan ottelunsa. Vaikka Uruguay on pelannut hyvät kisat, lähtee se altavastaajana otteluun Ranskaa vastaan. Ranskan voitto saa Coolbetiltä kertoimen 2,02 ja 2,67 sille, että ottelussa tulee vähintään kolme maalia.

Tästä pääset katsomaan Ghanan ja Uruguayn välisen ottelun viimeiset hetket. Selostajana ollut Niki Juusela eläytyi otteluun ja myös hänen eläytyminen tekee tästä klipistä vielä hienomman.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.