Video: Onko tämä Litmasen uran huikein maali? Kahdeksan vuotta tulee kuluneeksi upeasta saksipotkusta

Tasan kahdeksan vuotta sitten nähtiin yksi suomalaisen jalkapallohistorian komeimmista maaleista.

FC Lahden riveissä pelannut Jari Litmanen oli tuohon päivään asti viimeistellyt toinen toistaan hienompia maaleja kasapäin ja harva olisi olettanut, että se kaikista kaunein syntyy 39-vuotiaana.

AC Oulun ja FC Lahden välisessä ottelussa edettiin tasatilanteessa loppuminuuteille, kun Litmanen astui esiin. Kolme minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä lahtelaiset pumppasivat palloa boksiin ja se päätyi todella taidokkaasti maaliin. Ikinuori Litmanen otti pallon haltuun rinnallaan boksissa ja viimeisteli pallon maaliin saksipotkulla.

Katso tästä Litmasen uran hienoin maali

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.