Video: Patrik Laineen hurja tahti jatkuu – kaksi maalia Detroitin verkkoon

Jääkiekko | Video: Patrik Laineen hurja tahti jatkuu - kaksi maalia Detroitin verkkoon - Winnipeg Jetsin suomalaishyökkääjä Patrik Laine teki kaksi maalia, kun Jets kaatoi yön NHL-kierroksella Detroit Red Wingsin lukemin 4-3.

Winnipeg Jetsin suomalaishyökkääjä Patrik Laine teki kaksi maalia, kun Jets kaatoi yön NHL-kierroksella Detroit Red Wingsin lukemin 4-3.

Laine vastasi Winnipegin 1-1 tasoitusmaalista ajassa 13:24 ja illan toinen, voittomaaliksi jäänyt osuma, syntyi toisessa erässä. Varsinkin ensimmäinen maali oli Laineelta todella näyttävä yksilösuoritus.

Toista kauttaan NHL:ssä pelaava Laine on tätä vauhtia rikkomassa debyyttikautensa maaliennätyksen. Viime kaudella maalitykki teki runkosarjassa 36 maalia ja Jetsillä on jäljellä 18 runkosarjaottelua, joten uusi ennätys on enää neljän maalin päässä.

Laine on ollut viime otteluissa mahtavassa vireessä, sillä hän on tehnyt seitsemässä edellisessä ottelussa tehot 8+5. Hänen koko kauden saldonsa on 33+22=55 tehopistettä. Laine on NHL:n maalipörssin jaetulla viidennellä sijalla yhdessä Eric Staalin ja Nikita Kucherovin kanssa.

Winnipegin toinen suomalaishyökkääjä Joel Armia saalisti Detroit-voitossa yhden syöttöpisteen.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.