Video: Paul Pogban tunteikas puhe ennen MM-finaalia

Jalkapallo | Video: Paul Pogban tunteikas puhe ennen MM-finaalia - Ranska kaatoi Kroatian jalkapallon MM-kisojen loppuottelussa Moskovan Luzhniki-stadionilla maalein 4–2. YouTubesta löytyy video, jossa Ranskan tähtipelaaja Paul Pogba pitää tunteikkaan puheen omille joukkuetovereilleen ennen MM-finaalia.

Ranska kaatoi Kroatian jalkapallon MM-kisojen loppuottelussa Moskovan Luzhniki-stadionilla maalein 4–2. YouTubesta löytyy video, jossa Ranskan tähtipelaaja Paul Pogba pitää tunteikkaan puheen omille joukkuetovereilleen ennen MM-finaalia.

Vapaasti käännettynä Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja sanoo puheessaan näin:

En halua puhua liikaa. Tiedämme missä olemme. Tiedämme mitä haluamme. Tiedämme kuinka pitkälle olemme tulleet. Tiedämme sen sydämissämme, silmissämme. Näen sen. Olemme keskittyneitä. Ehkä toistan itseäni. Olemme 90 minuutin päässä siitä, että pääsemme tekemään historiaa. 90 minuuttia. Yksi ottelu. Yksi ottelu. En tiedä kuinka monta ottelua olemme pelanneet urallamme, mutta tämä on yksi ottelu. Se muuttaa kaiken. Kaksi joukkuetta, yksi palkinto. Heille (Kroatialle) se on sama, he haluavat sen (maailmanmestaruuden).

Tiedämme, että hävisimme finaalin (EM-finaali 2016). Tunnemme sen sydämissämme. Se on edelleen muistissamme. Tänään emme anna toisen joukkueen ottaa sitä, mikä on meidän. Haluan, että näytämme tänään kaikille meitä katsoville ranskalaisille, heidän lapsille ja heidän lapsenlapsille. Haluan, että menemme kentälle sotureina ja voittajina.

Ranska voitti MM-finaalin lukemin 4-2. Pogba teki finaalissa Ranskan 3-1 johtomaalin. Maailmanmestaruus oli Ranskalle historian toinen. Edellinen maailmanmestaruus tuli vuoden 1998 kotikisoista.

Katso Pogban inspiroiva puhe videolta.

Ranskan maalit MM-finaalissa teki Antoine GriezmannPaul Pogba ja Kylian Mbappe. Ranskan 1-0-johtomaali merkittiin Kroatia-hyökkääjä Mario Mandzukicin omaksi maaliksi.

Kroatian 1-1 tasoitusmaalin iski upealla laukauksella Ivan Perisic. Oman maalin iskenyt Mandzukic kuittasi erheensä toisella puoliajalla kaventamalla tilanteeksi 4-2. Mandzukic pääsi ohjaamaan pallon maaliin, kun Ranskan maalivahdilta Hugo Llorisilta nähtiin käsittämätön ajatuskatkos.

Katso finaalin huippuhetket.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.