Video: Petteri Forsell teki kaksi maalia Puolan liigassa

Jalkapallo | Video: Petteri Forsell teki kaksi maalia Puolan liigassa - Suomalaisjalkapalloilija Petteri Forsell oli erinomaisessa vireessä sunnuntaina, kun hänen edustamansa Miedz Legnica kävi hakemassa täydet kolme sarjapistettä Jagiellonia Bialystokin kotikentältä lukemin 3-2. Forsell oli Legnican ja koko ottelun näkyvin pelaaja tekemällä kaksi hienoa maalia.

Suomalaisjalkapalloilija Petteri Forsell oli erinomaisessa vireessä sunnuntaina, kun hänen edustamansa Miedz Legnica kävi hakemassa täydet kolme sarjapistettä Jagiellonia Bialystokin kotikentältä lukemin 3-2. Forsell oli Legnican ja koko ottelun näkyvin pelaaja tekemällä kaksi hienoa maalia.

Kotijoukkueena pelannut Jagiellonia siirtyi maalittoman avauspuoliajan jälkeen 1-0-johtoon. Forsellin 73. peliminuutilla syntynyt 1-1 tasoitusmaali oli yksi tämän kauden upeimmista maaleista Puolan liigassa. Forsell pelasi vasemman jalkansa vapaaksi ja tälläsi todella tyylikkäällä potkulla pallon verkkoon.

Forsellin toinen osuma oli ottelun 2-2 tasoitusmaali, joka nähtiin 82. peliminuutilla. Legnica onnistui nousemaan voittoon viisi minuuttia myöhemmin ja paranteli asemiaan sarjataulukossa. Voitto oli kuudennen sarjaottelunsa pelanneelle Legnicalle kauden toinen.

Forsell on Puolan liigan maalipörssissä neljäntenä kolmella maalilla.

Katso Forsellin upea 1-1 maali alla olevalta videolta:

https://twitter.com/mfbnproject/status/1033741506866302977

Forsellin 2-2 tasoitusmaalin näet tämän videon maalipaketista:

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.