Video: Petteri Forsell teki upean vapaapotkumaalin Puolan liigassa!

Jalkapallo | Video: Petteri Forsell teki upean vapaapotkumaalin Puolan liigassa! - Petteri Forsell oli liekeissä sunnuntaina Puolan liigassa, kun hänen edustamansa Miedz Legnica kävi hakemassa 3–1 voiton Gornik Zabrzen vieraana.

Petteri Forsell oli liekeissä sunnuntaina Puolan liigassa, kun hänen edustamansa Miedz Legnica kävi hakemassa 3–1 voiton Gornik Zabrzen vieraana.

28-vuotias Suomen A-maajoukkuehyökkääjä vei Legnican 36. peliminuutilla 1–0-vierasjohtoon upealla kaukolaukauksella. Forsellin kierteinen ja kova vapaapotku upposi maaliin maalivahti Tomas Loskan käsien kautta, ja osuma merkattiin lopulta Loskan omaksi maaliksi.

Toisella puoliajalla Forsell sai virallisesti nimensä maalintekijätilastoihin, kun hän pääsi ampumaan rangaistuspotkun Gornik-puolustuksen käsivirheen jälkeen. Forsell laukoi pallon varmasti oikeaan alakulmaan ja vei Legnican 2–0-johtoon.

Maali oli Forsellille kauden kahdeksas Puolan pääsarjassa. Forsell on maalintekijätilastossa jaetulla kuudennella sijalla. Espanjalainen Igor Angulo johtaa Puolan liigan maalipörssiä 12 osumalla.

Legnica on sarjataulukossa 18 pelatun ottelun jälkeen neljänneksi viimeisenä 19 sarjapisteellä. Matkaa ylempään loppusarjaan oikeuttevalle kuudennelle sijalle on seitsemän pistettä.

Katso Forsellin vapaapotkuosuma videolta.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.