Viikonlopun kevennys: Pieru snooker-ottelussa sai pelaajat ja yleisön nauramaan

Snooker on laji, joka vaatii täydellistä hiljaisuutta ja keskittymistä. Lähes aina yleisö antaa pelaajille täyden keskittymisrauhan, jotta he saisivat nauttia mahdollisimman tasokkaasta pelistä, mutta tässä Judd Trumpin ja Ronnie O’Sullivanin ottelussa vuodelta 2013 eräällä katsojalla oli erilaiset aikeet mielessä. Trump oli keskittymässä lyöntiin kaikessa hiljaisuudessa, kun joku yleisöstä päästi erittäin äänekkään pierun, joka aiheutti avoimen naurun yleisön ja pelaajien keskuudessa. Lopulta tuomarikin joutui puuttumaan peliin ja pyytämään yleisöä hiljentymään, jotta Trump pääsee jatkamaan peliä.

Katso tästä todella hauska tilanne snookerin parista, kun aikuinen mies ei pysty pidättelemään ilmavaivojaan.

Tuoreimmat

Francesco Totti 44 vuotta – katso ”Il Capitanon” uran 10 hienointa maalia!

Francesco Totti täyttää 44 vuotta. AS Roman ja Italian maajoukkueen jalkapallolegenda Francesco Totti lopetti vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa kauden 2017 päätteeksi. "Il Capitanon" viimeiseksi otteluksi...

Winnipeg-hyökkääjä Joona Luoto lainalle HIFK:hon

NHL-seura Winnipeg Jets lainaa marraskuun loppuun asti hyökkääjä Joona Luodon HIFK:hon. 22- vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella NHL:ssä 16 ottelua.

FC Inter jatkaa Jose Riveiron komennossa

FC Inter on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen päävalmentaja José Riveiron kanssa. Myös hänen valmennustiimissään toimivat apuvalmentaja Sergio Almenara ja fysiikkavalmentaja Michel Bellver ovat tehneet jatkosopimukset samalle ajalle.

Kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja Patric Hörnqvist siirtyy Floridaan

33-vuotias ruotsalaishyökkääjä Patric Hörnqvist jatkaa NHL-uraansa Florida Panthersin riveissä. Lue lisää.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.