Viikonlopun kevennys: Pieru snooker-ottelussa sai pelaajat ja yleisön nauramaan

Snooker on laji, joka vaatii täydellistä hiljaisuutta ja keskittymistä. Lähes aina yleisö antaa pelaajille täyden keskittymisrauhan, jotta he saisivat nauttia mahdollisimman tasokkaasta pelistä, mutta tässä Judd Trumpin ja Ronnie O’Sullivanin ottelussa vuodelta 2013 eräällä katsojalla oli erilaiset aikeet mielessä. Trump oli keskittymässä lyöntiin kaikessa hiljaisuudessa, kun joku yleisöstä päästi erittäin äänekkään pierun, joka aiheutti avoimen naurun yleisön ja pelaajien keskuudessa. Lopulta tuomarikin joutui puuttumaan peliin ja pyytämään yleisöä hiljentymään, jotta Trump pääsee jatkamaan peliä.

Katso tästä todella hauska tilanne snookerin parista, kun aikuinen mies ei pysty pidättelemään ilmavaivojaan.

Tuoreimmat

Neljä mustaa hevosta toukokuun jääkiekon MM-kisoissa — mihin joukkueet voivat yltää?

Jääkiekkofanit odottavat kuumeisesti Latviassa toukokuun lopulla järjestettävien jääkiekon maailmanmestaruuskisojen alkamista. Kyseessä on järjestyksessään jo 85. kerta kun jääkiekkomaat asettuvat toisiaan vastaan kilpailemaan...

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.