Video: Red Bull Läpimurto -sarjan toinen jakso: Suuret unelmat

Jääkiekko | Video: Red Bull Läpimurto -sarjan toinen jakso: Suuret unelmat - Red Bull Läpimurto -dokumenttisarjan toisessa jaksossa selviää mitkä ovat läpimurtopelaajien odotukset liigakaudelle ja edessä häämöttävään NHL-varaustilaisuuteen.

Red Bull Läpimurto -dokumenttisarjan toisessa jaksossa selviää mitkä ovat läpimurtopelaajien odotukset liigakaudelle ja edessä häämöttävään NHL-varaustilaisuuteen.

Red Bull Läpimurto -dokumenttisarjassa päästään Liigan nuorten läpimurtopelaajien iholle. Katsojat pääsevät kurkistamaan kuinka urheilijat harjoittelevat, viettävät vapaa-aikaa ja kuinka heidän peliesityksensä kehittyvät kauden aikana.

Kauden toisessa Läpimurto -jaksossa Anttoni HonkaKaapo KakkoMikko Kokkonen ja Rasmus Kupari kertovat kauden lähtökohdista ja omista unelmistaan NHL-draftin ja tämän liigakauden suhteen. Jukureiden päävalmentaja Pekka Kangasalusta kertoo kuinka nuoria pelaajia tuodaan mukaan rinkiin ja miten heitä täytyy käsitellä kauden aikana. Lisäksi Kakko ja Honka kohtaavat toisensa JYP – TPS -ottelussa.

Sarjan uusi jakso julkaistaan joka maanantai Telia loves Liiga Youtube-kanavalla ja keskiviikkoisin Telia TV:ssä kello 17.50.

Tsekkaa uusin jakso alta:

Tuoreimmat

A-maajoukkue Karjala-turnaukseen valittu – Mukana 12 ensikertalaista

Suomen joukkue ensi viikon Karjala-turnaukseen on valittu. Mukana on yhteensä 12 ensikertalaista ja koronatilanteen vuoksi kaikki pelaajat ovat kotimaan Liigasta.

Veikkausliiga päättyy runkosarjaan

Yhä epävarmemman terveystilanteen ja uuden karanteenitapauksen vuoksi Veikkausliigan hallitus ilmoittaa, että Veikkausliigan kausi 2020 päättyy runkosarjaan.

Winnipeg Jets lainaa Kristian Vesalaisen HPK:hon

HPK on solminut toistaiseksi voimassa olevan pelaajasopimuksen Kristian Vesalaisen kanssa.

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.