Video: Red Bull Läpimurto -sarjan toinen jakso: Suuret unelmat

Jääkiekko | Video: Red Bull Läpimurto -sarjan toinen jakso: Suuret unelmat - Red Bull Läpimurto -dokumenttisarjan toisessa jaksossa selviää mitkä ovat läpimurtopelaajien odotukset liigakaudelle ja edessä häämöttävään NHL-varaustilaisuuteen.

Red Bull Läpimurto -dokumenttisarjan toisessa jaksossa selviää mitkä ovat läpimurtopelaajien odotukset liigakaudelle ja edessä häämöttävään NHL-varaustilaisuuteen.

Red Bull Läpimurto -dokumenttisarjassa päästään Liigan nuorten läpimurtopelaajien iholle. Katsojat pääsevät kurkistamaan kuinka urheilijat harjoittelevat, viettävät vapaa-aikaa ja kuinka heidän peliesityksensä kehittyvät kauden aikana.

Kauden toisessa Läpimurto -jaksossa Anttoni HonkaKaapo KakkoMikko Kokkonen ja Rasmus Kupari kertovat kauden lähtökohdista ja omista unelmistaan NHL-draftin ja tämän liigakauden suhteen. Jukureiden päävalmentaja Pekka Kangasalusta kertoo kuinka nuoria pelaajia tuodaan mukaan rinkiin ja miten heitä täytyy käsitellä kauden aikana. Lisäksi Kakko ja Honka kohtaavat toisensa JYP – TPS -ottelussa.

Sarjan uusi jakso julkaistaan joka maanantai Telia loves Liiga Youtube-kanavalla ja keskiviikkoisin Telia TV:ssä kello 17.50.

Tsekkaa uusin jakso alta:

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.