Video: Sebastian Aholle kauden 19:s maali NHL:ssä – Carolina hävisi Detroitille

NHL | Video: Sebastian Aholle kauden 19:s maali NHL:ssä - Carolina hävisi Detroitille - Carolina Hurricanesin suomalaishyökkääjä Sebastian Ahon viimeistelemä maali jäi Carolina Hurricanesille laihaksi lohduksi, kun Detroit voitti Carolinan 4-1 perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa.

Carolina Hurricanesin suomalaishyökkääjä Sebastian Ahon viimeistelemä maali jäi Carolina Hurricanesille laihaksi lohduksi, kun Detroit voitti Carolinan 4-1 perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa.

Aho vei Carolinan 1-0 johtoon avauserässä ylivoimalla. Aho seurasi Justin Faulkin laukauksen ja löi yhdellä kädellä ilmasta kiekon verkkoon. Myös Teuvo Teräväinen sai syöttöpisteen Ahon osumaan.

Detroitin Danny DeKeyser tasoitti ottelun ensimmäisen erän lopussa. Trevor Daley vei Detroidin toisessa erässä 2-1 johtoon ja Darren Helm sekä Gustav Nyqvist sinetöivät loppulukemat päätöserässä.

Loukkaantumisen takia pari peliä huilannut Aho on ollut tällä kaudella mahtavassa vireessä. Hän on tehtaillut 14 viimeisessä ottelussaan tehot 11+5=16. Yhteensä Aho on tehtaillut 19+21=40 tehopistettä. Kolme ottelua Ahoa enemmän pelannut Teräväinen on tehnyt tehot 13+28=41.

Katso ottelun maalikooste videolta.

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.