Video: Senegalin harjoituksissa upea tunnelma – Koko joukkue tanssi ja lauloi

Senegalin fanit ovat nousseet positiivisella tavalla esiin MM-kisojen aikana, sillä he ovat mm. siivonneet omat jälkensä stadionilla otteluiden jälkeen. Fanit eivät ole ainoita, jotka pitävät hyvää tunnelmaa kisoissa yllä, sillä myös Senegalin pelaajat näyttävät nauttivan kisatunnelmasta. Alla oleva video on kuvattu Senegalin harjoituksista, missä koko joukkue ryhtyi tanssimaan ja laulamaan.

Senegalin tanssimisen ymmärtää, sillä joukkueen otteet MM-kisoissa ovat menneet yli odotusten. Senegal ja Japani ovat H-lohkon kärjessä neljällä pisteellä, Kolumbia kolmantena kolmella pisteellä ja Puola on viimeisenä nollalla pisteellä. Senegal kohtaa H-lohkon viimeisessä ottelussa torstaina Kolumbian, joka on pakkovoiton edessä, mikäli se mielii jatkopeleihin. Kolumbia lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina ja sen voitto saa Coolbetiltä kertoimen 1,93.

Katso tältä videolta, kun Senegalin pelaajat ottavat ilon irti harjoituksissa.

https://www.youtube.com/watch?v=tihrztuTt7A

Tuoreimmat

HJK nollasi HIFK:n – katso huippuhetket sunnuntain otteluista

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntaina neljä ottelua. HIFK joutui kauden toisessa Stadin derbyssä tunnustamaan HJK:n paremmakseen 3-0-numeroin.

Arsenalista ja Manchester Unitedista tutun Danny Welbeckin ura jatkuu Valioliigassa

Danny Welbeck allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen Valioliigassa pelaavan Brightonin kanssa. Lue lisää ja katso Welbeckin TOP10-maalit.

Arizonan huippulupaus Barrett Hayton lainalle Ilvekseen

Viime kaudella Arizona Coyotesin NHL-joukkueeseen noussut Barrett Hayton on seuran ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2018 ja MM-kultaa voittaneen Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni.

Kimi Räikkösen kuolemattomat lausahdukset

Mitä Kimi oli tekemässä, kun Michael Schumacherille luovutettiin palkinto ennen tämän uran viimeistä kilpailua vuonna 2006?

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.