Video: Stuttgartin maalivahti teki Enckelmanit – Oma maali sivurajaheitosta

Stuttgartin ja Werder Bremenin välisessä ottelussa nähtiin maali, jollaisia ei koskaan toivoisi näkevän. Stuttgartin pelaaja syötti sivurajaheiton omalle maalivahdilleen Ron-Robert Zielerille, joka peliin keskittymisen sijaan laitteli sukkiaan kunnolla ja pallo meni maaliin ohi hölmistyneen Zielerin. Zielerin onneksi Stuttgart voitti ottelun 2-1.

Katso alla olevalta videolta Zielerin emämunaus. Maalista saattaa monelle suomalaiselle tulla mieleen Peter Enckelmanin uran hirvein hetki, jonka voi katsoa alemmalta videolta.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.