Video: T-Mac iski 13 pistettä 33 sekunnissa

Koripallo | Video: T-Mac iski 13 pistettä 33 sekunnissa - Entinen ammattilaiskoripalloilija Tracy McGrady alias T-Mac oli yksi 2000-luvun alkupuolen parhaita pelaajia NBA:ssa. McGrady voitti vuosina 2003 ja 2004 sarjan pistekuninkuuden. Varsinkin vuonna 2003 miehen pistekeskiarvo oli huimaavan kova - 32.1 pistettä per ottelu.

Entinen ammattilaiskoripalloilija Tracy McGrady alias T-Mac oli yksi 2000-luvun alkupuolen parhaita pelaajia NBA:ssa. McGrady voitti vuosina 2003 ja 2004 sarjan pistekuninkuuden. Varsinkin vuonna 2003 miehen pistekeskiarvo oli huimaavan kova – 32.1 pistettä per ottelu.

Parhaat vuotensa Toronto Raptorsin varaama McGrady vietti Orlando Magicin sekä Houston Rocketsin paidassa. Seitsenkertainen All Star-pelaaja ei ikinä voittanut NBA:n mestaruutta, ja hän onkin yksi kaikkien aikojen parhaista pelaajista jotka eivät ole voittaneet mestaruutta.

McGrady on siitä erikoinen koripalloilija, että hän on myös pelannut koriksen lisäksi baseball-ammattilaisena Sugar Land Skeeters paidassa. Donkkikone valittiin vuosi sitten NBA:n Hall of Fameen.

https://twitter.com/Real_T_Mac/status/456906152681299968

Yksi T-Macin uran kohokohtia oli uskomaton ottelu vuonna 2004, jossa mies ratkaisi voiton Houston Rocketsille tekemällä 13 pistettä viimeisen 33 sekunnin aikana. McGradyn uroteko on edelleen yksi kaikkien aikojen shokkihetkiä NBA:ssa.

Tästä voit katsoa jenkkihyökkääjän uskomattomat taituroinnit vuodelta 2004 San Antonio Spursia vastaan. Mikäli video ei toimi, voit katsoa sen YouTubesta.

Tuoreimmat

Näin käy Veikkausliigassa – FC Inter, KuPS ja SJK haastavat HJK:n – sarjanousijoilla edessä vaikea kausi

Veikkausliigan kausi 2021 polkaistaan käyntiin lauantaina 24. huhtikuuta. Lue ennakko alkavasta kaudesta.

Our Dream – Story of the EURO2020 qualifiers – Tribuuttivideo Huuhkajille

Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät 11. kesäkuuta. Katso Urheilu247:n tekemä tribuuttivideo Huuhkajille!

Video: Upeimmat hetket El Clásicossa

Real Madridin ja Barcelonan välinen El Clásico on tarjonnut vuosien varrella unohtumattomia hetkiä.

Katso minidokumentti yhdestä maailman suurimmasta ottelusta – El Clásico

El Clasico kerää TV-vastaanottimien ääreen satoja miljoonia katsojia.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.