Video: Tällainen pelaaja on uusi Liverpool-hankinta

Jalkapallo | Video: Tällainen pelaaja on uusi Liverpool-hankinta - Tästä voit katsoa minkälaisesta pelaajasta oikein on kyse. Mikäli video ei toimi, niin katso se YouTubesta.

Mestarien liigan finaalissa 1-3 tappion Real Madridille viime lauantaina kokenut Liverpool on tehnyt merkittävän värväyksen keskikentälleen tulevaksi kaudeksi. Pool pääsi sopimukseen AS Monacon kanssa brasilialaisen Fabinhon hankinnasta.

Liverpool maksoi Monacolle brassitaistelijasta noin 50 miljoonaa euroa. Fabinho, 24, on pelannut kaudella 2012-13 yhden LaLiga-ottelun Real Madridin paidassa, mutta hänen kehityksensä ei silloin riittävästi vakuuttanut Madrid-pamppuja.

Mies onkin viihtynyt sen jälkeen Monacossa vuodesta 2013 saakka ja nyt brasilialainen pääsee jälleen todellisen suurseuran riveihin. Fabinho tulee suoraan korvaajaksi saksalaiselle Emre Canille, jonka odotetaan siirtyvän lähiaikoina Juventukseen.

Tästä voit katsoa minkälaisesta pelaajasta oikein on kyse. Mikäli video ei toimi, niin katso se YouTubesta.

https://youtu.be/xBG5SQdBicE

Fabinhon synnyinmaa Brasilia pelaa ensi kuussa alkavissa Venäjän MM-kisoissa isojen paineiden alla. Coolbet tarjoaa brassien MM-kullalle kerrointa 5.85. Muista tsekata linkistä muutkin kiinnostavat erikoisvedot.

 

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.