Video: Tällainen pelaaja on uusi Liverpool-hankinta

Jalkapallo | Video: Tällainen pelaaja on uusi Liverpool-hankinta - Tästä voit katsoa minkälaisesta pelaajasta oikein on kyse. Mikäli video ei toimi, niin katso se YouTubesta.

Mestarien liigan finaalissa 1-3 tappion Real Madridille viime lauantaina kokenut Liverpool on tehnyt merkittävän värväyksen keskikentälleen tulevaksi kaudeksi. Pool pääsi sopimukseen AS Monacon kanssa brasilialaisen Fabinhon hankinnasta.

Liverpool maksoi Monacolle brassitaistelijasta noin 50 miljoonaa euroa. Fabinho, 24, on pelannut kaudella 2012-13 yhden LaLiga-ottelun Real Madridin paidassa, mutta hänen kehityksensä ei silloin riittävästi vakuuttanut Madrid-pamppuja.

Mies onkin viihtynyt sen jälkeen Monacossa vuodesta 2013 saakka ja nyt brasilialainen pääsee jälleen todellisen suurseuran riveihin. Fabinho tulee suoraan korvaajaksi saksalaiselle Emre Canille, jonka odotetaan siirtyvän lähiaikoina Juventukseen.

Tästä voit katsoa minkälaisesta pelaajasta oikein on kyse. Mikäli video ei toimi, niin katso se YouTubesta.

https://youtu.be/xBG5SQdBicE

Fabinhon synnyinmaa Brasilia pelaa ensi kuussa alkavissa Venäjän MM-kisoissa isojen paineiden alla. Coolbet tarjoaa brassien MM-kullalle kerrointa 5.85. Muista tsekata linkistä muutkin kiinnostavat erikoisvedot.

 

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.