Video: Tämä mies Leijonien on pysäytettävä

Jääkiekko | Video: Tämä mies Leijonien on pysäytettävä - Suomi kohtaa tänään Kanadan kello 21.15 alkavassa ottelussa. Tässä on pelaaja, joka Leijonien täytyy saada pimennettyä.

Suomi kohtaa tänään Kanadan kello 21.15 alkavassa ottelussa. Tässä on pelaaja, joka Leijonien täytyy saada pimennettyä.

Edmonton Oilers varasi Connor McDavidin vuoden 2015 varaustilaisuudessa ensimmäisellä varausvuorolla. Sidney Crosbyn jälkeen Kanadan lupaavimmaksi pelaajaksi hehkutettu hyökkääjä on vastannut kaikkiin odotuksiin, joita hänen kohdalleen ennen ensimmäistä NHL-ottelua asetettiin.

Kolmatta kauttaan NHL:ssä pelannut 21-vuotias McDavid voitti tällä kaudella NHL:n runkosarjan pistepörssin 41+67=108 tehopisteellä. Viime kaudella McDavid teki runkosarjassa tasan 100 tehopistettä ja myös se riitti Art Ross Trophyyn eli pistepörssin voittoon.

Viimeisenä kautena ennen NHL:ään siirtymistään McDavid teki Kanadan junioriliiga OHL:n Erie Ottersin riveissä 47 runkosarjaottelussa 120 tehopistettä (44+76). Hän oli myös OHL:n pudotuspelien paras pistemies tehtyään 20 ottelussa tehot 21+28. Lisäksi McDavid valittiin kaikkien Kanadan kolmen pääjuniorisarjan parhaaksi pelaajaksi.

McDavid solmi viime vuonna Edmonton Oilersin kanssa kahdeksanvuotisen sopimuksen, jolla hän tienaa yhteensä 100 miljoonaa dollaria.

Käynnissä olevissa Tanskan MM-kisoissa McDavid on tehnyt neljässä ottelussa tehot 4+6=10 ja hän on pistepörssissä kolmantena.

Alla olevalta videolta pääset ihailemaan McDavidin otteita viime kaudella NHL:ssä. Tältä näyttää, kun äärimmäinen nopeus ja henkilökohtainen taito yhdistyvät jääkiekossa. On se vaan helponnäköistä!

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.