Video: Tanska yllätti Suomen – katso ottelun maalikooste

Jääkiekko | Video: Tanska yllätti Suomen - katso ottelun maalikooste - MM-kisojen ensimmäinen suuryllätys nähtiin keskiviikkona, kun kisaisäntä Tanska yllätti voitosta voittoon marssineen Suomen. Fanaattisen kotiyleisönsä edessä pelannut Tanska voitti ottelun niukasti lukemin 3-2.

MM-kisojen ensimmäinen suuryllätys nähtiin keskiviikkona, kun kisaisäntä Tanska yllätti voitosta voittoon marssineen Suomen. Fanaattisen kotiyleisönsä edessä pelannut Tanska voitti ottelun niukasti lukemin 3-2.

Tanska siirtyi toisessa erässä 1-0-johtoon Frans Nielsenin rannelaukauksella. Reilu kaksi minuuttia myöhemmin Sebastian Aho toi Suomen ylivoimalla tasoihin, kunnes puolittaiseen läpiajoon karannut Oliver Bjorkstrand laukoi Tanskan uudelleen johtoon ajassa 37:10. Kolmannessa erässä Mikael Granlund tasoitti lukemat 2-2:een ajassa 55:50.

Tanskan sankariksi nousi Suomessa mm. Jokereissa ja Tapparassa pelannut Nichlas Hardt, joka ohjasi voittomaalin vain minuutti ja 59 sekuntia ennen loppusummeria.

– Peli ei ollut meiltä huonoa, mutta meiltä puuttui viimeinen puristus. Vastustaja kamppaili ja puolusti hyvin maalinedustaansa. Tanska oli jämäkämpi maalinedustalla ja laitojen lähellä. Tosiasia on myös se, että he voittivat erikoistilannepelaamisen 2–1, Suomen päävalmentaja Lauri Marjamäki sanoi.

Leijonien maalilla torjunut Ville Husso torjui ottelussa 14 laukausta ja Tanskan maalivahti Frederik Andersenille merkittiin 33 torjuntaa. Andersen pelaa NHL-seura Toronto Maple Leafsissa.

Suomi kohtaa seuraavassa ottelussaan Kanadan. Ottelu pelataan lauantaina kello 21.15.

Katso Tanska-ottelun maalikooste videolta.

 

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.