Video: Tässä on hyvä muistutus kaikille urheilevien junioreiden vanhemmille

South Carolinan yliopiston koripallojoukkueen valmentaja Frank Martin avasi taannoin ajatuksiaan lastensa otteluita seuraavista henkilöistä. Martinilta tulee suurta arvostusta lapsien valmentajille ja tuomareille, jotka tekevät työtä sydämellään.

Junioreiden peleissä toimivat valmentajat ja juniorit tekevät töitään pääosin rakkaudesta lajiin, sillä niistä maksettavat korvaukset eivät ole kummoisia. Tämä on tärkeä sanoma, jota on hyvä välillä muistutella, vaikka kuinka haluaisi neuvoa lastaan kentän laidalla.

Mikäli haluat tekstityksen videoon, ne saa päälle alhaalta oikealta.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.