Video: Teemu Pukki liekeissä – maali ja syöttö Tanskan liigassa

Jalkapallo | Video: Teemu Pukki liekeissä - maali ja syöttö Tanskan liigassa - Suomalaishyökkääjä Teemu Pukki oli mainiossa vireessä, kun Bröndby voitti sunnuntaina pelatussa Tanskan liigan ottelussa Lyngbyn maalein 3-1.

Suomalaishyökkääjä Teemu Pukki oli mainiossa vireessä, kun Bröndby voitti sunnuntaina pelatussa Tanskan liigan ottelussa Lyngbyn maalein 3-1.

Pukki syötti puolalaishyökkääjä Kamil Wilczekin viimeistelemän Bröndbyn toisen maalin ja teki itse kolmannen. Maali oli Pukille kauden kahdeksas Tanskan pääsarjassa.

Bröndbyn suomalaistoppari Paulus Arajuuri pääsi vaihdosta kentälle 77. minuutilla. Arajuurella oli epäonnea matkassa, kun hän ohjasi Lyngbyn ainoan maalin omiin ottelun lopussa kulmapotkusta.

Bröndby on 20 pelatun ottelun jälkeen Tanskan Superliigassa toisena. Sarjaa johtaa FC Midtjylland, jolla on vain yksi piste Bröndbyä enemmän. Joukkueet kohtaavat toisensa 1. maaliskuuta.

Katso ottelun kaikki maalit videolta. Äänet tuntuvat olevan hieman myöhässä, mutta kuva näkyy, joten ei anneta sen häiritä!

https://www.youtube.com/watch?v=Qf1BbL9wxL4

Tuoreimmat

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.