Video: Terry ja Eto’o hulvattomassa dubatussa haastattelussa – Et voi olla nauramatta!

Pelaajien haastatteluissa pelin jälkeen käydään ottelun tapahtumia läpi ja ne usein noudattavat samaa kaavaa pelaajasta toiseen. Ne ovat hyviä haastatteluja, jos on katsonut kyseisen pelin, mutta muutama viikko pelin jälkeen niistä ei saa mitään irti.

Tässä on John Terryn ja Samuel Eto’on haastattelu pelin jälkeen, jota jaksaa katsoa vuosienkin jälkeen. Ainoana erona tähän haastatteluun on se, että pelaajien äänet ovat dubattu päälle ja haastattelu ei varsinaisesti sisällä jalkapalloon liittyviä asioita.

Katso alla olevalta videolta todella hauska video, jossa Terryn ja Eto’on haastattelu on dubattu.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.