Video: Tintti Johanssonin ensimmäinen haastattelu päävalmentajana

Jalkapallo | Video: Tintti Johanssonin ensimmäinen haastattelu päävalmentajana - Viime viikon torstaina skottiseura Greenock Mortonin uudeksi päävalmentajaksi nimetty entinen Suomen maajoukkuepelaaja Jonatan Johansson on antanut ensimmäisen haastattelunsa seuran some-kanavilla.

Viime viikon torstaina skottiseura Greenock Mortonin uudeksi päävalmentajaksi nimetty entinen Suomen maajoukkuepelaaja Jonatan Johansson on antanut ensimmäisen haastattelunsa seuran some-kanavilla.

Tukholmassa syntynyt Johansson, 43, allekirjoitti seuran kanssa kaksivuotisen päävalmentajasopimuksen. Greenock Mortonin värejä pelikentän puolella ovat kantaneet Marko Rajamäki, Janne Lindberg sekä Jani Uotinen, joten kyseessä on suomalaisille jo entuudestaan tuttu seura.

Johansson on aiemmin valmennusurallaan toiminut Glasgown suurseura Rangersin apuvalmentajana, jonka ohella 105 A-maaottelua pelannut hyökkääjä toimi myös Huuhkajien apuluotsina.

Katso tästä haastattelu, jossa Johansson kertoo tulevista haasteistaan Greenock Mortonin peräsimessä. Mikäli video ei toimi, niin katso se YouTubesta.

Tuoreimmat

162 ottelua NHL:ssä pelannut Joe Morrow siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow’n kanssa. 28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021

Katso päivittyvästä artikkelista kaikki Veikkausliigan pelaajasiirrot kaudella 2020-2021.

Red Bull Läpimurto: Jakso 15 – Wisehockeyn älykiekkotilastot

Mitä älykiekkotilastoja Liiga-pelaajat seuraavat itse? ed Bull Läpimurto -dokumenttisarjan kolmannen kauden 15. jaksossa tutustutaan Wisehockeyn älykiekkotilastoihin.

Video: FC Barcelonan tiki-taka jalkapallo oli parhaimmillaan taidetta

FC Barcelona oli usean vuoden ajan maailman paras joukkue. Barcan pelaamista oli yksinkertaisesti maagista katsella, kun Lionel Messi, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Cesc Fabregas ja keskikentän moottorina operoinut Xavi pitivät vastustajia pilkkanaan.

Lue myös nämä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.